IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Да не е последния приличен ден...
    Гледам ДАУ го запукаха....
    Онзи от Далас сега ли говори....
    е така ще си дълго време
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      SNC
      Último
      0,281
      Dif
      22,17%

Днес доволно
      Да не е последния приличен ден...
      Гледам ДАУ го запукаха....
      Онзи от Далас сега ли говори....

Коментар

Ticker
        SNC
        Último
        0,255
        Dif
        10,86%
        SNC
        Último
        0,281
        Dif
        22,17%

Днес доволно

Коментар

• Късия ми NQ тича в правилна посока, скъсих CAC и DAX отново, за днес доволно.

Коментар

До щатските избори май ще е така...въпреки че аз продадох купените онзи ден на 6.55 през 5 %..
            Имам едно наум да не съм много лакум...
            Да не направят едно цунами за 10 дни в средата на този месец и после рали...,другия вариант е твоя бавно и славно към 8 ....
            що се отнася до мен, аз не бързам и вярвам, че и моят праг ще дойде.
            другите ми позиции са по-важни да се материализират към следващите общи събрания. пук ще има увеличени дивиденти + допълнителни дивиденти.

Коментар

Може е тъка и OHL днес на горе утре ако няма потапяне ще диря се качвам някъде иначе днес екстра моята ракета SNC
              Último
              0,230
              Dif
              11,11%
              Ticker
              SNC
              Último
              0,255
              Dif
              10,86%

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                Монти, катериме, а?

по-лоше вече няма накъде. полека отново нагоре
                До щатските избори май ще е така...въпреки че аз продадох купените онзи ден на 6.55 през 5 %..
                Имам едно наум да не съм много лакум...
                Да не направят едно цунами за 10 дни в средата на този месец и после рали...,другия вариант е твоя бавно и славно към 8 ....

Коментар

• Монти, катериме, а?

по-лоше вече няма накъде. полека отново нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                    има вярно в това което си написал-по пътя на логиката катаклизми не са нужни никому преди 14 ноември....но това са неща които не могат да се предвидят....а и ако в проучванията Тръмп дръпне видимо напред може да завали още преди да е загърмяло
                    За мен шансовете на бабата стават все по-илюзорни. Доналдът вече води, на тв-диспутите ще я опозори напълно. От началото бе ясно, че клинтънова просто не може да се бори с този могъщ мъж.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А трябва ли....
                      докато банките не почнат да падат като талпи ,късите ще са в почивка и ще акумулират загуби , ,да не кажа нещо по грубо....
                      И още нещо до изборите на 14 ноември никой няма нужда от катаклизми на борсата...
                      има вярно в това което си написал-по пътя на логиката катаклизми не са нужни никому преди 14 ноември....но това са неща които не могат да се предвидят....а и ако в проучванията Тръмп дръпне видимо напред може да завали още преди да е загърмяло
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

А трябва ли....
                        докато банките не почнат да падат като талпи ,късите ще са в почивка и ще акумулират загуби , ,да не кажа нещо по грубо....
                        И още нещо до изборите на 14 ноември никой няма нужда от катаклизми на борсата...
                        Може е тъка и OHL днес на горе утре ако няма потапяне ще диря се качвам някъде иначе днес екстра моята ракета SNC
                        Último
                        0,230
                        Dif
                        11,11%

Коментар

Мен мие интересно що не пада Ибекс
                          А трябва ли....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Интересно как банките се държат още на зелено ...дали не означава, че ще растат
                            Мен мие интересно що не пада Ибекс

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              нямам нищо против да си прав
                              да си доразпродам късите и да отворим дълги.....големия и по-важен въпрос е дали пазара мисли така
                              Ще почакаме. Големите пари все още почиват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                                Не се блъскайте, ниски цени тепърва ще има..
                                нямам нищо против да си прав
                                да си доразпродам късите и да отворим дълги.....големия и по-важен въпрос е дали пазара мисли така
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X