IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
    Според както рекох сабаале.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Тоя като го гледам ми изглежда някакъв техничар! Те цъкат ден за ден и на много позиции! Многото позиции означават, МАЛКИ обеми от към обем на сметката, при конкретна сделка!
      Точно това е проблема че не е така. В другата тема обсъждахме едни други опции които търгуваше с доста голям процент от сметката. Иначе Ники не е техничар. Той мисли бързо и се опитва да реагира бързо на новата информация. За сега е доста успешен. Пожелавам му и занапред да е така!
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Не знам. Той предполагам знае повече от всички нас заедно обаче дано големият риск който поеме не му изиграе лоша шега някой път. Аз съм на принципа че колкото и да знам не мога да предвидя всичко. Просто има неща които не могат да бъдат предвидени, да не говорим че почти всичко не може да бъде предвидено
        Липсата на информация не е адекватна отправна точка за изводи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          А не бе, ще ги чака да шортят DB до 2 ойро
          Ще му застана насреща като наближи 13 и се оформи двойно дъно ...
          аz таргувам директно с банката. тоест в слу4аиа с Commerzbank. те пе4елиат едниоствено от спреда (1 цент), вси4ко друго треидара им го хеджира преz EUREX za да са делта неутрални

купувам теzи седмици с тех, zастото вси4ки бидс над 1к са беz комисионна.

просто ако видиц каде e implied vola na DB, не е лосо да си ватре интрадеи

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
            не виzирам Флорида, които пуска беz да проу4и дали таzи иформациа които копира е верна или не
            Коя информация може да е "верна" или не?

Коментар

Тоя като го гледам ми изглежда някакъв техничар! Те цъкат ден за ден и на много позиции! Многото позиции означават, МАЛКИ обеми от към обем на сметката, при конкретна сделка!
              Не знам. Той предполагам знае повече от всички нас заедно обаче дано големият риск който поеме не му изиграе лоша шега някой път. Аз съм на принципа че колкото и да знам не мога да предвидя всичко. Просто има неща които не могат да бъдат предвидени, да не говорим че почти всичко не може да бъде предвидено

Коментар

Ми щом е гаранте, влизай срещу Ники да му смъкнеш едни 3000% от акунта пък може и 30 000 кой знае
                А не бе, ще ги чака да шортят DB до 2 ойро
                Ще му застана насреща като наближи 13 и се оформи двойно дъно ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                  Ако визираш мене - контекста почти никога не е някакъв трейд, който трябва да се прави същия ден.

Ако обясня на някой през ноемри-декември 2015 защо не се очертава нова глобална финансова криза, то е просто хората с дълъг хоризонт да не се шашкат.
                  не виzирам Флорида, които пуска беz да проу4и дали таzи иформациа които копира е верна или не

Коментар

не е така. аz движа 2 до 10 цента. 1 цент е между 100 и 10000 евро, в zависимост от поzициата
                    Ако приемем на доверие , че това са реалните обеми!
                    Значи просто би следвало да имаш голяма сметка!
                    Ако ли не...

Коментар

ми то е хубаво 4овек да поства некви работи, ама поне да ги сложи в контекст.
                      Ако визираш мене - контекста почти никога не е някакъв трейд, който трябва да се прави същия ден.

Ако обясня на някой през ноемри-декември 2015 защо не се очертава нова глобална финансова криза, то е просто хората с дълъг хоризонт да не се шашкат.

Коментар

не е така. аz движа 2 до 10 цента. 1 цент е между 100 и 10000 евро, в zависимост от поzициата

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          То при добра новина скача с 10% а какво ще стане при сууупер добра никой не знае...
                          Скоро Драги ще каже някоя добра дума за банките - гаранте
                          Ми щом е гаранте, влизай срещу Ники да му смъкнеш едни 3000% от акунта пък може и 30 000 кой знае

Коментар

Не го знам дали има стопове или не ама стоповете не винаги се задействат. По принцип най-елементарният пример е оставена позиция от предният ден и отваряне с гап. Стопа не важи и си дължиш цялата загуба до дупка .
                            това е така

поzициите които даржа overnight си ги пускам в модела си и симулирам волатилноста и движение на акциита. така слагам стопа в саотетсвие.

волатилноста е особена голрма кам 9 немско време и когата отварийат американците. ниска по обед, когато вси4ки обедват.

отделно гледам VDAX като индикатор zа целиа паzар и EUREX quotes zа определени опции

Коментар

ти веде ли колко сделки сам напрвил седмицата?

ако Deutsche Bank напрви скок (btw бех един пат лонг short и лонг, но пуснха гресниа линк), то zагубат при цена от 0.18 до 0 е около 25к (zависи и от коли4еството на опциите). но zатова, се игра сас стопове и скалпирас 3 до 10 цента и ван
                              Аз това което гледах на линка е че си шортил тая кол опция със стрйк 16.8 на 25.05
                              Може да не съм разбрал правилно

Коментар

Абе то аз знам че си най-добрия ама все пак да си представим за момент че вземе че излезе някаква суперготина новина за ДБ ей така докато си пишем тука във форума и ДБ вземе че скочи на 20 ойро и опцията съответно на 4. И какво става тогава? 3000% / три хиляди процента/ загуба. Кво му плащаш.
                                Той е верно голям батко. Аз с батковци не си позволявам да споря

Коментар

Working...
                                X