Не се блъскайте, ниски цени тепърва ще има..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо направи тъй надолу бум: Драгинко да не е започнал да повръща на пресконференцията?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз съм още във ваканция от понедленик почвам да е мисля до тогава само Sniace имам и съм доволен до момента почти 25%"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз още съм настроен за дълги банки....и даже увеличих експозицията вчера сутринта... ....
Как е при вас...
чудех се за Ханзата за една дълга при този спад вчера провокиран от оценката на ДБ....но там като цяло "лети" на обратно и е възможно да видим и по-добри цени от настоящите в последствие..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеспоред мен ще продължи програмата и другата година....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСмятам да използвам евентуалното покачване при банките за закриване на позиции ...освен ако на пресконференцията Драги не се изпусне,, че програмата може да бъде разширена с друг тип активи ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз още съм настроен за дълги банки....и даже увеличих експозицията вчера сутринта... ....
Как е при вас..., че програмата може да бъде разширена с друг тип активи ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеMario Dragi(Пресконференция на ЕЦБ) ще говори в 15:30 а новините около Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка ще излязат в 14:45
Как е при вас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеMario Dragi(Пресконференция на ЕЦБ) ще говори в 15:30 а новините около Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка ще излязат в 14:45За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКога се чакат новините от ЕЦБ"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар