IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ъръмчх:

това дискусиите са нещо ного полезно, както и моето любознателство тоже - порових и издирих кои са лидерите по добив на уранчец от компаниите - да - някои се търгуват - вижте британската Rio Tinto - цената и сега е около към 30 кинта на Франкфурт, но дивидентецът, който миналата година е снесла е 1.46 бабета !!! Това е съвсем ного секси - турям си я в следени компании. Прюс туй е един от световните лидери по добив на златце, мед, алуминийчец, желязо, титан, диаманти. Ау-у-у-у-у.

Май ще пазарувам основно в Британия - защото мразя да ме чешат с данъци дивидент.
    тея Рио Тинто май ги бяха издрънчали нещо не ги знам, треа се погледне пак, сега иде ред и ингилизите да глътнат малко вода с техните акции, седи мирно и глей кат ги изтърбушат, тек тогава влазяй там ....

ей тука некви компании на уран, но за 2015г. за 2016 де да знам актуално ли е не е ли, тренда на тоз уран треа го проучим и да го видим кое кво що, също на тоя литий, ако ше праат батерий за каруци, то без литий нема да стане .....

Top Uranium-producing Companies in the World
    Find out which companies produced the most uranium in 2015.

http://investingnews.com/daily/resou...ium-resources/
    Last edited by michaelis12; 09.10.2016, 13:47.

Коментар

• Ъръмчх:

това дискусиите са нещо ного полезно, както и моето любознателство тоже - порових и издирих кои са лидерите по добив на уранчец от компаниите - да - някои се търгуват - вижте британската Rio Tinto - цената и сега е около към 30 кинта на Франкфурт, но дивидентецът, който миналата година е снесла е 1.46 бабета !!! Това е съвсем ного секси - турям си я в следени компании. Прюс туй е един от световните лидери по добив на златце, мед, алуминийчец, желязо, титан, диаманти. Ау-у-у-у-у.

Май ще пазарувам основно в Британия - защото мразя да ме чешат с данъци дивидент.
      Last edited by Императорът; 09.10.2016, 13:15.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        е ше стане се некога ама след 30г. най-рано не до 2025г. как си го въобразяват Западот., къде 2050-2070 там негде. Нищо поне ентусиазма им е висок уранеца как нишо не струва ше рипне 8-10 пъти и треа гледаме кои компании се занимават. Всичкото дизел и бензин кола ше замине за такива кат нас, Бразилия, Индия, Африка и секви дет завършват на *-стан .... При руснаците също нема ги забранят щото там па на -50° нема работи нищо на ток. То кат стане студ при нас зимъска и падне акумулаторо никой не мое си запали талигата камо ли да тръгне с неква Тесла у снего в Сибир или Канадата....
        Аз недоумявам кой - освен перничаните, ще си купи кола, дет` и викат: "Тесла". Затуй ще си купя акции на BYD - чакам ги само да паднат поне до 5.78 кинта.

Ще взема да си издиря и някоя компания, дето копа уранчец - ако има публична...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ей-затова ни трябва ядрена мощ.

За гемиите - ще направят плаващи електростанции сигурно. За самальотите - не зная... летящи електростанции?

Разбирате ли как всичко туй на магия крепи - достатъчно е някой да измисли телепортацията. Това ми е мечта един вид - съгласен съм стойността на всичките ми автомобилни акции да стане под 80 цента, за да видя и преживея туй.
          е ше стане се некога ама след 30г. най-рано не до 2025г. как си го въобразяват Западот., къде 2050-2070 там негде. Нищо поне ентусиазма им е висок уранеца как нишо не струва ше рипне 8-10 пъти и треа гледаме кои компании се занимават. Всичкото дизел и бензин кола ше замине за такива кат нас, Бразилия, Индия, Африка и секви дет завършват на *-стан .... При руснаците също нема ги забранят щото там па на -50° нема работи нищо на ток. То кат стане студ при нас зимъска и падне акумулаторо никой не мое си запали талигата камо ли да тръгне с неква Тесла у снего в Сибир или Канадата....

Коментар

ше стане дудуци, нали треа земат от негде първо тойо целио ток и после треа да напраат возилата да издържат на големи разстояния инак, търговията и без санкции ше умре ..... А много ше ми бъде интересно корабите и самолетите на кво ше ги пуснат, сигур ше се върнем в ерата на Колумб и Икар ......
            Ей-затова ни трябва ядрена мощ.

За гемиите - ще направят плаващи електростанции сигурно. За самальотите - не зная... летящи електростанции?

Разбирате ли как всичко туй на магия крепи - достатъчно е някой да измисли телепортацията. Това ми е мечта един вид - съгласен съм стойността на всичките ми автомобилни акции да стане под 80 цента, за да видя и преживея туй.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              Spiegel-germaniia-zabraniava-benzinovi-i-dizelovi-avtomobili-sled-2030

сега гледаит каква надпревара ще настъпи в Европа:

Ауди, БМВ, Мерцедес, Порше, ФВ, Рено и т.н.

всичко става "го грийн"!
              ше стане дудуци, нали треа земат от негде първо тойо целио ток и после треа да напраат возилата да издържат на големи разстояния инак, търговията и без санкции ше умре ..... А много ше ми бъде интересно корабите и самолетите на кво ше ги пуснат, сигур ше се върнем в ерата на Колумб и Икар ......
              Last edited by michaelis12; 09.10.2016, 10:23.

Коментар

• hahahahaha.

Spiegel-germaniia-zabraniava-benzinovi-i-dizelovi-avtomobili-sled-2030

сега гледаит каква надпревара ще настъпи в Европа:

Ауди, БМВ, Мерцедес, Порше, ФВ, Рено и т.н.

всичко става "го грийн"!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Ако е истина смятайте поне 20% надолу от сегашните нива.

Коментар

Участвах в увеличението на 33 евро....
                    Но тогава беше друга бозЪ....
                    Увеличението беше успешно и излезнах на 15 % по късно над 39 евро....
                    Нещо за коментар....
                    Че ако има увеличение колко ще струват акциите колко ще търсят като цена ...

Коментар

• http://www.invertia.com/noticias/deu...al-3156598.htm

Коментар

• Мале-е-е, чак сега погледнах го - защо така катастрофически се е сринало бабето?

Коментар

От тези с бирите ли
                          същите

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            В паунди ?
                            в квот и да било с отрицателна лихва ...

Коментар

земи бръз кредит ....
                              От тези с бирите ли

Коментар

земи бръз кредит ....
                                В паунди ?
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X