IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
    Сакън, как ти мина през акъла такова кощунство. DAX-а ще иде в девета глуха (заедно с останалите индекси) и портфолиото на императорът ще стигне трицифрена сума
    Няма да.

Хермесов - знаем че ного държави са затънали в борчове, но това не означава, че икономиката е спряла да работи.

Елементарен пример: и туканка говедото с тимберица като компир изтегли 16 МБ дълг, ама не зная туй да се е отразило по някакъв начин на Софарма Трейдинг напримерно.

Иначе - да - не е хубаво туй - днес чета: всеки "бежанец" струва на Германия 1 Б месечно. Цялата пасмина - 1 МБ месечно, 12 МБ годишно.. и това е само началото, щото и жилища щели да им строят и т.н. - и това само за да може изродът меркел да си прави кокетни селфита с анонимни талибанци.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
      Краят на света не се чака,чака се края на модела на живот на кредит
      Сакън, как ти мина през акъла такова кощунство. DAX-а ще иде в девета глуха (заедно с останалите индекси) и портфолиото на императорът ще стигне трицифрена сума

Коментар

Данните които пиша са официални и са към 2012 ,публикувани са на сайта на ЦРУ:Норвегия-125 000 долара дълг на човек,Дания-99280 долара на човек,Австралия-60600 долара,Швеция-106300 долара,Финландия 96500 долара,Щвейцария 140 500 долара,Холандия-470 600,Ирландия-497 600 долара,Исландия-383 000 долара,Великобритания-154 700 долара,списъка е голям .Ако малка част от тези суми се бяха изсипали в сиромашката ни държава младите нямаше масово да я напускат
        Доста наивно според мен.

Коментар

• Е какво и има на държавата бе, супер си е. Хората са им промити мозъците...
          Last edited by pepe1234; 18.02.2016, 21:15.

Коментар

.Ако малка част от тези суми се бяха изсипали в сиромашката ни държава младите нямаше масово да я напускат
            Те и там в голямата си част не са се изсипали отвън, а отвътре

Коментар

• Данните които пиша са официални и са към 2012 ,публикувани са на сайта на ЦРУ:Норвегия-125 000 долара дълг на човек,Дания-99280 долара на човек,Австралия-60600 долара,Швеция-106300 долара,Финландия 96500 долара,Щвейцария 140 500 долара,Холандия-470 600,Ирландия-497 600 долара,Исландия-383 000 долара,Великобритания-154 700 долара,списъка е голям .Ако малка част от тези суми се бяха изсипали в сиромашката ни държава младите нямаше масово да я напускат

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                А защо да стане това?

Чакането на краят на светът е исторически едно от най-разпространените забавления. Помня как навремето в легендарното сериалче за д-р Куин Мъчителката пак чакаха краят на светът, от страх се направиха на свини в кръчмата, а на другият ден светът пак си беше там, ама на тях им се искаше да е свършил, щото ного ги боляха тимбериците.
                Само нигърът-ковач изкяри от цялата работа: деня преди да се свърши светът за пръв път в животът си, си взе почивен ден, щото реши, че щом светът свършва, няма смисъл да работи, а вечерта за пръв път го пуснаха в кръчмата при белите хора.
                Краят на света не се чака,чака се края на модела на живот на кредит

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  Императорче, ти май не загря какво ти бях казал на скоро, а именно, че идва големия CRASH!

Бях прогнозирал, че предстои успокоение на пазарите, в момента, това е факт! Възползвай се от момента и продавай!

Тишината преди буря е най-подвеждаща! Запомни това!
                  А защо да стане това?

Чакането на краят на светът е исторически едно от най-разпространените забавления. Помня как навремето в легендарното сериалче за д-р Куин Мъчителката пак чакаха краят на светът, от страх се направиха на свини в кръчмата, а на другият ден светът пак си беше там, ама на тях им се искаше да е свършил, щото ного ги боляха тимбериците.
                  Само нигърът-ковач изкяри от цялата работа: деня преди да се свърши светът за пръв път в животът си, си взе почивен ден, щото реши, че щом светът свършва, няма смисъл да работи, а вечерта за пръв път го пуснаха в кръчмата при белите хора.

Коментар

• айде пак ще свършва света
                    не може ли да изчака малко трябва да разтоварвам
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Даксът спокойно ще надхвърли 11 280, но няма да стане бръзо и лесно. Сега се юрна на север един вид, но скоро ще забави темпото. До 10 000 пътят е сравнително чист - след това ще се колебае: две напред, едно назад.

Утре Allianz като изкара едно ръстченце около 4.8% - да видим как ще повлияе на.

Преди 3 седмци акцията би загубила поне 5.8%, сега може лекинко да подскокне - ако заявят и едно дивидентченце от около 7.08 кинта.
                      Императорче, ти май не загря какво ти бях казал на скоро, а именно, че идва големия CRASH!

Бях прогнозирал, че предстои успокоение на пазарите, в момента, това е факт! Възползвай се от момента и продавай!

Тишината преди буря е най-подвеждаща! Запомни това!

Коментар

Защо точно толкоз?
                        това ми говорят звездите

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          аз мисля че тавана на дакса ще е 11367
                          Защо точно толкоз?

Коментар

• Даксът спокойно ще надхвърли 11 280, но няма да стане бръзо и лесно. Сега се юрна на север един вид, но скоро ще забави темпото. До 10 000 пътят е сравнително чист - след това ще се колебае: две напред, едно назад.

Утре Allianz като изкара едно ръстченце около 4.8% - да видим как ще повлияе на.

Преди 3 седмци акцията би загубила поне 5.8%, сега може лекинко да подскокне - ако заявят и едно дивидентченце от около 7.08 кинта.

Коментар

• аз мисля че тавана на дакса ще е 11367

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                мда,тъй си е барабар с даксито и костенурките ще вървят нагоре,сполай
                                Днес банките и застрахователите в ес не са това което сде очаква от тях...

Коментар

Working...
                                X