If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ,няма мисля че има акумулирана енергия за нагоре... поне с 50 пункта... .... а после зависи от ДАУ след 16,3 ;....
П.П. няколко дни сме на минус а ДАУ се преставя на плюс или слаб минус... мисля че днес ще се балансират....
Ето - засега ни бият.
Апропо - бе няма ли да падне пак тая проклета слуз? Баси - не е честно - искам да си зема BP на 4.88 кинта Total и Lukoil на 38, Gazprom на 3.38... няма ли кой да бутне слузта? Аре тия чаршафосаните да свършат нещо полезно...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да правилно си се ориентирал.
Това е малка част от огромното геополитическо преразпределение, което протича от доста години. А американците не са хомогенен играч, а различини икономическо политически кръгове с различна идеология цели и задачи.
Същото е и при руснаците където нефто газовите групировки имат в повечето случаи доста по различни интереси от представителите на военнопромишления комплекс.
Но определено предстоят много лоши времена са ЕС и народите, които членуват в тази организация и използват еврото като основна валута.
Но това е разбира се много общо.
Задълбочен анализ и оценка за вероятно развитие на бъдещи сценарии за ЕС би бил наистина доста стряскащ-
Най-вероятно печатницата на ЕЦБ ще заработи по някое време на тотални обороти невиждани досега. В противен случай колапс. При първия още малко спечелено време
за тва не треа да има такива частници дет стават държава в държавата щото стават глобални проблеми зарад такива шнорхели. Най-добре кат чайниците кой индивид (олигарх) подаде нос повече и вземе власт над партията, почне си прай своеволия, там са го измислили със "закона за корупцията". т.е. балтията и ти отнемат всичко и точка ако ного ного знае на почивка в С. Корея у некоя мина ...... Такъв метод им треа и на америте и на руснаците, щото страдат сумай народ зарад некви шепа дебили да го ева ....
Азиатските хора днес - негативистически настроени - май ще ни бият и туканка?
Не ,няма мисля че има акумулирана енергия за нагоре... поне с 50 пункта... .... а после зависи от ДАУ след 16,3 ;....
П.П. няколко дни сме на минус а ДАУ се преставя на плюс или слаб минус... мисля че днес ще се балансират....
Коментар