IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Брей днес много се спуснаха Испанците яд мее че нямам кеш
    земи бръз кредит ....

Коментар

• Брей днес много се спуснаха Испанците яд мее че нямам кеш

Коментар

ИБ как са при теб комисионите може и на лична
        Interactive Brokers
        0.35%

Коментар

• Колеги: вижте какво пише в сайтът на ВР. Според както го разбирам, дивидентченца с размер до 5 бабета са необлагаеми.

http://www.bp.com/en/global/corporat.../taxation.html
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
            Има ли друга платформа за търговия на немската борса освен еврофинанс ? Тая нещо не ме кефи .
            ИБ как са при теб комисионите може и на лична
            Interactive Brokers

Коментар

• Има ли друга платформа за търговия на немската борса освен на еврофинанс ? Тая нещо не ме кефи .
              Last edited by vlado64; 07.10.2016, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Не ,няма мисля че има акумулирана енергия за нагоре... поне с 50 пункта... .... а после зависи от ДАУ след 16,3 ;....
                П.П. няколко дни сме на минус а ДАУ се преставя на плюс или слаб минус... мисля че днес ще се балансират....
                Ето - засега ни бият.

Апропо - бе няма ли да падне пак тая проклета слуз? Баси - не е честно - искам да си зема BP на 4.88 кинта Total и Lukoil на 38, Gazprom на 3.38... няма ли кой да бутне слузта? Аре тия чаршафосаните да свършат нещо полезно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Да правилно си се ориентирал.
                  Това е малка част от огромното геополитическо преразпределение, което протича от доста години.
                  А американците не са хомогенен играч, а различини икономическо политически кръгове с различна идеология цели и задачи.
                  Същото е и при руснаците където нефто газовите групировки имат в повечето случаи доста по различни интереси от представителите на военнопромишления комплекс.

Но определено предстоят много лоши времена са ЕС и народите, които членуват в тази организация и използват еврото като основна валута.
                  Но това е разбира се много общо.
                  Задълбочен анализ и оценка за вероятно развитие на бъдещи сценарии за ЕС би бил наистина доста стряскащ-

Най-вероятно печатницата на ЕЦБ ще заработи по някое време на тотални обороти невиждани досега. В противен случай колапс. При първия още малко спечелено време
                  за тва не треа да има такива частници дет стават държава в държавата щото стават глобални проблеми зарад такива шнорхели. Най-добре кат чайниците кой индивид (олигарх) подаде нос повече и вземе власт над партията, почне си прай своеволия, там са го измислили със "закона за корупцията". т.е. балтията и ти отнемат всичко и точка ако ного ного знае на почивка в С. Корея у некоя мина ...... Такъв метод им треа и на америте и на руснаците, щото страдат сумай народ зарад некви шепа дебили да го ева ....
                  Last edited by michaelis12; 07.10.2016, 09:56.

Коментар

Мерси!
                    Гледам че повечето чакат добри данни...
                    какво ще правим...

Дали да не продам нещо за застраховка ...
                    Според мен до изборите едва ли ще има нещо на долу мисля ,че пътя е на горе

Коментар

15 30
                      Мерси!
                      Гледам че повечето чакат добри данни...
                      какво ще правим...

Дали да не продам нещо за застраховка ...

Коментар

В колко часа ще излизат данните от щатите за наетите ...
                        15 30

Коментар

• В колко часа ще излизат данните от щатите за наетите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Азиатските хора днес - негативистически настроени - май ще ни бият и туканка?

Не ,няма мисля че има акумулирана енергия за нагоре... поне с 50 пункта... .... а после зависи от ДАУ след 16,3 ;....
                            П.П. няколко дни сме на минус а ДАУ се преставя на плюс или слаб минус... мисля че днес ще се балансират....

Коментар

• Азиатските хора днес - негативистически настроени - май ще ни бият и туканка?

Коментар

Значи американците хем играят срещу ЕС ,хем пазят маркета да не падне.....
                                Хванали са на къс пас банките и колите и до откат ...
                                .
                                Да правилно си се ориентирал.
                                Това е малка част от огромното геополитическо преразпределение, което протича от доста години.
                                А американците не са хомогенен играч, а различини икономическо политически кръгове с различна идеология цели и задачи.
                                Същото е и при руснаците където нефто газовите групировки имат в повечето случаи доста по различни интереси от представителите на военнопромишления комплекс.
                                Но определено предстоят много лоши времена са ЕС и народите, които членуват в тази организация и използват еврото като основна валута.
                                Но това е разбира се много общо.
                                Задълбочен анализ и оценка за вероятно развитие на бъдещи сценарии за ЕС би бил наистина доста стряскащ-

Най-вероятно печатницата на ЕЦБ ще заработи по някое време на тотални обороти невиждани досега. В противен случай колапс. При първия още малко спечелено време
                                Last edited by Muller; 06.10.2016, 22:18.

Коментар

Working...
                                X