Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИБ как са при теб комисионите може и на лична
Interactive Brokers
Коментар
-
Колеги: вижте какво пише в сайтът на ВР. Според както го разбирам, дивидентченца с размер до 5 бабета са необлагаеми.
http://www.bp.com/en/global/corporat.../taxation.htmlМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеИма ли друга платформа за търговия на немската борса освен еврофинанс ? Тая нещо не ме кефи .
Interactive Brokers
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ,няма мисля че има акумулирана енергия за нагоре... поне с 50 пункта... .... а после зависи от ДАУ след 16,3 ;....
П.П. няколко дни сме на минус а ДАУ се преставя на плюс или слаб минус... мисля че днес ще се балансират....
Апропо - бе няма ли да падне пак тая проклета слуз?Баси - не е честно - искам да си зема BP на 4.88 кинта Total и Lukoil на 38, Gazprom на 3.38... няма ли кой да бутне слузта? Аре тия чаршафосаните да свършат нещо полезно...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа правилно си се ориентирал.
Това е малка част от огромното геополитическо преразпределение, което протича от доста години.
А американците не са хомогенен играч, а различини икономическо политически кръгове с различна идеология цели и задачи.
Същото е и при руснаците където нефто газовите групировки имат в повечето случаи доста по различни интереси от представителите на военнопромишления комплекс.
Но определено предстоят много лоши времена са ЕС и народите, които членуват в тази организация и използват еврото като основна валута.
Но това е разбира се много общо.
Задълбочен анализ и оценка за вероятно развитие на бъдещи сценарии за ЕС би бил наистина доста стряскащ-
Най-вероятно печатницата на ЕЦБ ще заработи по някое време на тотални обороти невиждани досега. В противен случай колапс. При първия още малко спечелено времеLast edited by michaelis12; 07.10.2016, 09:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМерси!
Гледам че повечето чакат добри данни...
какво ще правим...
Дали да не продам нещо за застраховка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение15 30
Гледам че повечето чакат добри данни...
какво ще правим...
Дали да не продам нещо за застраховка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ колко часа ще излизат данните от щатите за наетите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАзиатските хора днес - негативистически настроени - май ще ни бият и туканка?
Не ,няма мисля че има акумулирана енергия за нагоре... поне с 50 пункта... .... а после зависи от ДАУ след 16,3 ;....
П.П. няколко дни сме на минус а ДАУ се преставя на плюс или слаб минус... мисля че днес ще се балансират....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Значи американците хем играят срещу ЕС ,хем пазят маркета да не падне.....
Хванали са на къс пас банките и колите и до откат ...
.
Това е малка част от огромното геополитическо преразпределение, което протича от доста години.
А американците не са хомогенен играч, а различини икономическо политически кръгове с различна идеология цели и задачи.
Същото е и при руснаците където нефто газовите групировки имат в повечето случаи доста по различни интереси от представителите на военнопромишления комплекс.
Но определено предстоят много лоши времена са ЕС и народите, които членуват в тази организация и използват еврото като основна валута.
Но това е разбира се много общо.
Задълбочен анализ и оценка за вероятно развитие на бъдещи сценарии за ЕС би бил наистина доста стряскащ-
Най-вероятно печатницата на ЕЦБ ще заработи по някое време на тотални обороти невиждани досега. В противен случай колапс. При първия още малко спечелено времеLast edited by Muller; 06.10.2016, 22:18.
Коментар
Коментар