Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВ момента рибарите захранват рибатаLast edited by michaelis12; 17.02.2016, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеИмпе как егледай като дойде времето да се осводим от дългите, че после ше стане мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениенема бе стига сте ревали, нема страшно поне за сега стига с тея инфаркти ..... ей го DAX и почти всички немски артии имат същия вид ....ама кой сценарий точно ше стане това не мога да кажа
По вероятно е зеленото ама дали ше е точно така де да знам ако ли не DAX ше се запре на 8 мица и без тва там са миналите върхове през годините
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес Вермахтът се държи както подобава: бие злостно Мишкунякът.гледай като дойде времето да се осводим от дългите, че после ше стане мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента я гледам на борсата във Франкфурт и е 16 ,25 точно.... малко върна до 16,225...аз съм в реални акции ,ти на сфд ли си...
Тия днес нямат спирачка ..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКоба я следя през пръсти и нямам мнение ....
За DB най-високата стойност за днес 16.19 - някой от нас са го качили на черешата ....не че има голямо значение , но понякога и един сантиметър не стига
Този месец направих сериозен дънен риболов , но най-ме изкефи, че си взех доста SAN на 3.33
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента е на 16 ,23... не бих разтоварвал още....
ккаво мислиш за коба тя днес не реагира на качването дали да не се вземе малко за утре ако японците рипнат...
За DB най-високата стойност за днес 16.19 - някой от нас са го качили на черешата ....не че има голямо значение , но понякога и един сантиметър не стига
Този месец направих сериозен дънен риболов , но най-ме изкефи, че си взех доста SAN на 3.33Last edited by Protokol; 17.02.2016, 17:57.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеРазтоварих DB (13.48-16.03 ) , че ми тежаха доста като % ...пък и мисля , че ще направят лека консолидация под 16
ккаво мислиш за коба тя днес не реагира на качването дали да не се вземе малко за утре ако японците рипнат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес Вермахтът се държи както подобава: бие злостно Мишкунякът.
тея от есен са големи кретени
Решението ще засегне сериозно и някои германски общини, които държат около 24% от оператора и през миналите години финансираха с дивидентите част от бюджетите си. Град Есен реагира с безпокойство на новината. „Това надминава най-лошите ми кошмари“, заяви зам.-кметът по финансите Ларс Мартин Кливе. По този начин градът ще загуби почти 18 млн. евро, а и без това заради бежанската криза финансовото положение не било особено добро.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар