IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Краят на света не се чака,чака се края на модела на живот на кредит
    Сакън, как ти мина през акъла такова кощунство. DAX-а ще иде в девета глуха (заедно с останалите индекси) и портфолиото на императорът ще стигне трицифрена сума

Коментар

Данните които пиша са официални и са към 2012 ,публикувани са на сайта на ЦРУ:Норвегия-125 000 долара дълг на човек,Дания-99280 долара на човек,Австралия-60600 долара,Швеция-106300 долара,Финландия 96500 долара,Щвейцария 140 500 долара,Холандия-470 600,Ирландия-497 600 долара,Исландия-383 000 долара,Великобритания-154 700 долара,списъка е голям .Ако малка част от тези суми се бяха изсипали в сиромашката ни държава младите нямаше масово да я напускат
      Доста наивно според мен.

Коментар

• Е какво и има на държавата бе, супер си е. Хората са им промити мозъците...
        Last edited by pepe1234; 18.02.2016, 21:15.

Коментар

.Ако малка част от тези суми се бяха изсипали в сиромашката ни държава младите нямаше масово да я напускат
          Те и там в голямата си част не са се изсипали отвън, а отвътре

Коментар

• Данните които пиша са официални и са към 2012 ,публикувани са на сайта на ЦРУ:Норвегия-125 000 долара дълг на човек,Дания-99280 долара на човек,Австралия-60600 долара,Швеция-106300 долара,Финландия 96500 долара,Щвейцария 140 500 долара,Холандия-470 600,Ирландия-497 600 долара,Исландия-383 000 долара,Великобритания-154 700 долара,списъка е голям .Ако малка част от тези суми се бяха изсипали в сиромашката ни държава младите нямаше масово да я напускат

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              А защо да стане това?

Чакането на краят на светът е исторически едно от най-разпространените забавления. Помня как навремето в легендарното сериалче за д-р Куин Мъчителката пак чакаха краят на светът, от страх се направиха на свини в кръчмата, а на другият ден светът пак си беше там, ама на тях им се искаше да е свършил, щото ного ги боляха тимбериците.
              Само нигърът-ковач изкяри от цялата работа: деня преди да се свърши светът за пръв път в животът си, си взе почивен ден, щото реши, че щом светът свършва, няма смисъл да работи, а вечерта за пръв път го пуснаха в кръчмата при белите хора.
              Краят на света не се чака,чака се края на модела на живот на кредит

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                Императорче, ти май не загря какво ти бях казал на скоро, а именно, че идва големия CRASH!

Бях прогнозирал, че предстои успокоение на пазарите, в момента, това е факт! Възползвай се от момента и продавай!

Тишината преди буря е най-подвеждаща! Запомни това!
                А защо да стане това?

Чакането на краят на светът е исторически едно от най-разпространените забавления. Помня как навремето в легендарното сериалче за д-р Куин Мъчителката пак чакаха краят на светът, от страх се направиха на свини в кръчмата, а на другият ден светът пак си беше там, ама на тях им се искаше да е свършил, щото ного ги боляха тимбериците.
                Само нигърът-ковач изкяри от цялата работа: деня преди да се свърши светът за пръв път в животът си, си взе почивен ден, щото реши, че щом светът свършва, няма смисъл да работи, а вечерта за пръв път го пуснаха в кръчмата при белите хора.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• айде пак ще свършва света
                  не може ли да изчака малко трябва да разтоварвам
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Даксът спокойно ще надхвърли 11 280, но няма да стане бръзо и лесно. Сега се юрна на север един вид, но скоро ще забави темпото. До 10 000 пътят е сравнително чист - след това ще се колебае: две напред, едно назад.

Утре Allianz като изкара едно ръстченце около 4.8% - да видим как ще повлияе на.

Преди 3 седмци акцията би загубила поне 5.8%, сега може лекинко да подскокне - ако заявят и едно дивидентченце от около 7.08 кинта.
                    Императорче, ти май не загря какво ти бях казал на скоро, а именно, че идва големия CRASH!

Бях прогнозирал, че предстои успокоение на пазарите, в момента, това е факт! Възползвай се от момента и продавай!

Тишината преди буря е най-подвеждаща! Запомни това!

Коментар

Защо точно толкоз?
                      това ми говорят звездите

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        аз мисля че тавана на дакса ще е 11367
                        Защо точно толкоз?

Коментар

• Даксът спокойно ще надхвърли 11 280, но няма да стане бръзо и лесно. Сега се юрна на север един вид, но скоро ще забави темпото. До 10 000 пътят е сравнително чист - след това ще се колебае: две напред, едно назад.

Утре Allianz като изкара едно ръстченце около 4.8% - да видим как ще повлияе на.

Преди 3 седмци акцията би загубила поне 5.8%, сега може лекинко да подскокне - ако заявят и едно дивидентченце от около 7.08 кинта.

Коментар

• аз мисля че тавана на дакса ще е 11367

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              мда,тъй си е барабар с даксито и костенурките ще вървят нагоре,сполай
                              Днес банките и застрахователите в ес не са това което сде очаква от тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                ДАКС-а го виждам така нагоре до 10000 и до там ще му стигнат силите.
                                Зависи колко време ще изтраят китайците преди да ни сервират следващите порции "оптимизъм", аз се надявам на 10500-11000.

Коментар

Working...
                                X