If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нема бе стига сте ревали, нема страшно поне за сега стига с тея инфаркти ..... ей го DAX и почти всички немски артии имат същия вид .... ама кой сценарий точно ше стане това не мога да кажа По вероятно е зеленото ама дали ше е точно така де да знам ако ли не DAX ше се запре на 8 мица и без тва там са миналите върхове през годините
я да видиме тая прокоба където я постнах дали ше излезне ....
Коба я следя през пръсти и нямам мнение ....
За DB най-високата стойност за днес 16.19 - някой от нас са го качили на черешата ....не че има голямо значение , но понякога и един сантиметър не стига
Този месец направих сериозен дънен риболов , но най-ме изкефи, че си взех доста SAN на 3.33
В момента я гледам на борсата във Франкфурт и е 16 ,25 точно.... малко върна до 16,225...аз съм в реални акции ,ти на сфд ли си...
В момента е на 16 ,23... не бих разтоварвал още....
ккаво мислиш за коба тя днес не реагира на качването дали да не се вземе малко за утре ако японците рипнат...
Коба я следя през пръсти и нямам мнение ....
За DB най-високата стойност за днес 16.19 - някой от нас са го качили на черешата ....не че има голямо значение , но понякога и един сантиметър не стига
Този месец направих сериозен дънен риболов , но най-ме изкефи, че си взех доста SAN на 3.33
Разтоварих DB (13.48-16.03 ) , че ми тежаха доста като % ...пък и мисля , че ще направят лека консолидация под 16
В момента е на 16 ,23... не бих разтоварвал още....
ккаво мислиш за коба тя днес не реагира на качването дали да не се вземе малко за утре ако японците рипнат...
Днес Вермахтът се държи както подобава: бие злостно Мишкунякът.
освен рве
тея от есен са големи кретени
Решението ще засегне сериозно и някои германски общини, които държат около 24% от оператора и през миналите години финансираха с дивидентите част от бюджетите си. Град Есен реагира с безпокойство на новината. „Това надминава най-лошите ми кошмари“, заяви зам.-кметът по финансите Ларс Мартин Кливе. По този начин градът ще загуби почти 18 млн. евро, а и без това заради бежанската криза финансовото положение не било особено добро.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар