Първоначално изпратено от Никола20
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
BAYN тръгна нагоре... мисля, че е време
Коментар
-
Protokol напусна, Монти се покри нещо, много и преди тях зачезнаха, форумът не е същият като преди, губи стойност, БФБ е в кома, оптимист съм за пазарите в ЕС и разбира се отвъд океана, знаят що е борса, има принципи и регулации. Пожелавам успех на всички приятели, инвеститори и кандидат инвеститори!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
германия също затваря
Германия налага карантина от 2-ри ноември до края на месеца, за да спре стремглавото покачване на броя на заразените от Covid-19. Две седмици след началото на карантината ще има преценка дали мерките да се затегнат допълнително или да се отпуснат. Това се споразумяха днес в телефонна конференция премиерите на германските провинции и канцлерът Ангела Меркел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Преди да почне по масова разпродажба на пазарите обикновенно първо се потапя DAX.
А иначе нетърпението е вредно, а понякога, като в последния ми пост в NYSE, и търпението може да е вредно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеДнес европейските инвеститори в Щатите ли отидоха или малко по-късно и там ще видим същото?
Освен спецификата на немският индекс, може да се отиграва , победа на Тръмп и подновяване на търговските войни на по късен етап .Last edited by Todor Sabev; 28.10.2020, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеНякой ще си купи ли нещо от DAX-a днес? Предложения?
SAP гелдам бая го наритаха, може и да стане за спекула, но може и да се окаже падащ нож.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahНякой да знае къде в ЮК и като цяло в Европа мога да намеря отчетите (тримесечни и годишни) на компаниите. Алтернативата на Щатския: https://sec.report/
на страницата FSA или FRC в ЮК нищо не октривам, а не ми се гледат цветни картинки в shareholder репортите на самите компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Стига с тоя "Шел". Колко пъти може да се обсъди, какво не е казано досега за тях. Да фалира няма - това ясно. Че няма да донесе повече печалба от конкуренцията - също ясно. Толкова ли няма други компании. Иначе и аз смята, че нафтата са подценени и който издържи, ще бере плодове.
Смятам, че може да се получи игра с BAYN. Сложих 5% следваща поръчка със стоп на 44, но пак ще дебна отблизо. Имат умопомрачителни дългове.
Коментар
Коментар