Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГолям оптимизъм на европейските пазара, на гол тумбак, чифте пищови ..Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеСлед корона Тръмп новината, какво ще шортите днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеTo на немския пазар се оказва трудно да намериш добра компания която да расте разумно, може би само Infineon в дългосрочен план. А големи фирми, народ, бачкат , ама не за нас, за някой друг. Байер - как да е, но от 2015 г е все надолу. Ама има фирми в Дакс, дето от 2000 - 2005 г. са все надолу, ама какво да се прави, Европа не е онова място, където капитала се държи в ценни книжа и пазара да е най-важното нещо, защото това е цел на работата на менидмънта - да се увеличава богатството на акционерите.
Това го казвам и за младите акционери и търговци на борсите, а не го пише и в никой учебник. Само в Америка се работи за увеличване на богатството на акционерите. Не може по другите държавици.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
To на немския пазар се оказва трудно да намериш добра компания която да расте разумно, може би само Infineon в дългосрочен план. А големи фирми, народ, бачкат , ама не за нас, за някой друг. Байер - как да е, но от 2015 г е все надолу. Ама има фирми в Дакс, дето от 2000 - 2005 г. са все надолу, ама какво да се прави, Европа не е онова място, където капитала се държи в ценни книжа и пазара да е най-важното нещо, защото това е цел на работата на менидмънта - да се увеличава богатството на акционерите.
Това го казвам и за младите акционери и търговци на борсите, а не го пише и в никой учебник. Само в Америка се работи за увеличване на богатството на акционерите. Не може по другите държавици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеБайер ли купувате?
Излезе новина, че ще отписват милиарди от бизнеса със семена + лоши прогнози за близкото бъдеще, понеже пандемията ги била ударила. Дрън - дрън глупости, аз не познавам фермер, който ще каже, че е корона-криза и ще засее примерно 1/2 по - малко площи. За света не мога да говоря, но продажбите на "Байер" тази година в БГ бяха добри и при семената откъснаха пазарен дял от други компании.
И тук ще дойде момент за вход, но още изпитват големи трудности и не могат да се оправят след като взеха "Монсанто".Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3657172[/ATTACH]
Гледайте съпоставка - Dow - Shell, при такъв ръст на Dow Jones - Шел не помръдва, като умряла котка
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНякъде тук по форумите преди година ви казвах - никаква слуз ! само технологии и пак технологии
ПП мисля, че специално на Манчев му бях отговорил
Ако намериш преди година пост, че си казал "купувайте технологии", ще ти кажа браво.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3657172[/ATTACH]
Гледайте съпоставка - Dow - Shell, при такъв ръст на Dow Jones - Шел не помръдва, като умряла котка
Коментар
Коментар