Сега продадох 80 от 107-те си Байер-а на 46.58. Чувствам се по-добре с малка позиция и повече пари в брой. Дадоха около 6% доходност. 200 и малко евро печалба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
едно е да ти се иска, друго е да има логика. Какво е логиката "аспирините" да падат ако има силна вълна на ковод-а. Не знам дали си чул, но за ковид препоръчват аспирин
А и точно аспирина на Байер е три пъти по-скъп от всеки друг аспирин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Аз също мисля, че ако ще падат Байер, могат да паднат до 44.9, а при нова силна вълна на ковид-а до 40.0. Но на тази атрактивна цена ще се намерят бързо купувачи. Сигурен съм, че повечето фондове държат кеш за такива случаи.
А много ми се иска Рено-то да слязат на 25, а дано, да взема пак 100-тина броя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Гледаш главно модните шитни, а не стабилните печеливши. Много компании бяха безумно подценени, а някои продължават да са. На колко още да слязат аспирините, че втората вълна да ги досъбори.
А много ми се иска Рено-то да слязат на 25, а дано, да взема пак 100-тина броя.Last edited by Никола20; 17.11.2020, 15:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеnomche, SAP-а не го познавам добре, но би трябвало да се движи като другите подобни, например Microsoft. Направи една корелация за последните 3 или 5 години, да видиш има ли връзка.
По интересното за мен е че втората вълна на епидемията, по никакъв начин не се отразява на капиталовите пазари и цените хвърчат нагоре.
Коментар
-
nomche, SAP-а не го познавам добре, но би трябвало да се движи като другите подобни, например Microsoft. Направи една корелация за последните 3 или 5 години, да видиш има ли връзка.
По интересното за мен е че втората вълна на епидемията, по никакъв начин не се отразява на капиталовите пазари и цените хвърчат нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКолеги, какво се случи в Европа? Да не би да са открили лек срещу Ковид-а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
BAYN тръгна нагоре... мисля, че е време
Коментар
-
Protokol напусна, Монти се покри нещо, много и преди тях зачезнаха, форумът не е същият като преди, губи стойност, БФБ е в кома, оптимист съм за пазарите в ЕС и разбира се отвъд океана, знаят що е борса, има принципи и регулации. Пожелавам успех на всички приятели, инвеститори и кандидат инвеститори!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
германия също затваря
Германия налага карантина от 2-ри ноември до края на месеца, за да спре стремглавото покачване на броя на заразените от Covid-19. Две седмици след началото на карантината ще има преценка дали мерките да се затегнат допълнително или да се отпуснат. Това се споразумяха днес в телефонна конференция премиерите на германските провинции и канцлерът Ангела Меркел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Преди да почне по масова разпродажба на пазарите обикновенно първо се потапя DAX.
А иначе нетърпението е вредно, а понякога, като в последния ми пост в NYSE, и търпението може да е вредно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеДнес европейските инвеститори в Щатите ли отидоха или малко по-късно и там ще видим същото?
Освен спецификата на немският индекс, може да се отиграва , победа на Тръмп и подновяване на търговските войни на по късен етап .Last edited by Todor Sabev; 28.10.2020, 17:14.
Коментар
Коментар