IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Да ... скука, всички чакат Мисия Лондон - 18.05.2017
    Там кво трябва да стане едни хора да на бутат тук едни пари ли ,това го чакат от 2008 дай боже успех ,че и аз имам някой боклук на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ми нали имат за картинка неква жлъта мида, бе...
      аз от де да знам всеки нефтеняк каква татоировка си е насирусвал там и гущер да имат то се тая .....

Коментар

Предимно акции
        мхм искаш да кажеш т.е. Xetra немската борса, щото тоз DAX е индекса им там

Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Благодаря. Какви са предимствата пред Interactive Brokers и Saxo ?
        ми никви, или поне аз не мога да си представя Еврофинанс, Карол Марол, Елани или квито има в България да са нещо повече от Interactive Brokers или Saxo макар, че при Саксонците цените за такси са дебелашки и искат повече пари в акаунта, което е логично защото пари се правят с пари дефакто

Коментар

• OHL откача днес после трябва да видя кво е станало ..

Коментар

предимства Български ИП с поддръжка на Български превод на пари до банки в България по евтино от другите и може да търгуваш всички акции
            които се търгуват на XETRA
            бавно и тихо нагоре

Коментар

...що така падат Pfizer, Sanofi, донякъде AstraZeneca и GSK? Да не са измислили неква магия за вечно здраве? Американците още малко ще ми станат апетитни.... на 29.45 еврака са...
              аз си взех малко Pfizer и V.F. CORP
              бавно и тихо нагоре

Коментар

• waf out при 80.00
                нет профит 146250еур

Коментар

• ...що така падат Pfizer, Sanofi, донякъде AstraZeneca и GSK? Да не са измислили неква магия за вечно здраве? Американците още малко ще ми станат апетитни.... на 29.45 еврака са...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не ги зная тия сулювци, за да сравнявам

Коментар

• waf пробив на 80 ще донесе 195к брутопечалба. остават някакви си 35 цента

Коментар

И аз: Инокентий, бих ти препоръчал Евро финанс, но Стрелков вече е сторил това.

Коментар

Здравейте, колеги. Кой ИП предлага най-добри условия за търговия с акции на DAX ?
                          И аз: Инокентий, бих ти препоръчал Евро финанс, но Стрелков вече е сторил това.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

Тоз Императора ше ме пукне от смях ..... Забрайх да питам а съкращението ИП какво е ?! Неккъв брокер, посредник ли е тва кво е ?
                            Ми нали имат за картинка неква жлъта мида, бе...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Доскучали ти на БФБ
                              Да ... скука, всички чакат Мисия Лондон - 18.05.2017

Коментар

Благодаря. Виждам, че Interactive Brokers са представени от Карол в Бг ... http://www.karollbroker.bg/bg/taksi-i-komisioni

Намерих и подобна тема в Инвестор ... http://forum.investor.bg/forum/%D1%8...81%D1%8A%D1%80
                                Доскучали ти на БФБ

Коментар

Working...
                                X