IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчо: не е така, драги - когато има воатилство, доминира или мишещината или безпочвената храброст, но ако няма нищо общо... какво правим?

Аз поне не знам случай някоя компания да е в тежки загуби или фалирала, а акциите и да скочат, вместо да се сринат... представяш ли си тия три дни акциите на Костенуркаджиите (проклетидаса) вместо да се сринат на 100 кинта, да скочат на 238?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• VW,дали не са готови за купуване вече,или още мандра ще има
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Мисля вече да обръщаме
        Много бързо и лесно ще е така, значи няма да стане

Коментар

• Мисля вече да обръщаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            ...само дето Китай е нагоре за последният месец - както прогнозирах около дъното - ниво от 3000 пункта трудно и най-ного за кратко ще бъде пробито, защото това ниво е нивото от 11-а... случайно китайската икономика да е порастнала през това време - с едни около 30 и няколко процента?

Какво е положението в Европа?
            - Британия се върна на нивото от 11-а година.
            - Франция, малко над - с 300-400 пункта.
            - Русия е 60% назад спрямо върхът от 11-а.
            - Германия е 26% напред.
            - Швейцария - тоже около толкова.
            - Полша е незначително напред от 11-а.
            - Италия - също се изравни с върхът от 2011.

- Евростоксът в настоящото дъно тоже докосва върхът от 11-а.

Като гледаме туй - не мисля, че има накъде да падат индексите ного повече - дори ако - ще стане като с Китай - защото дългосрочните фактори ще натежат - ръст на европейската икономика и нормалната (или не) инфлация за тоя период. Относно Даксът (който на фонът на останалите сякаш има накъде да пада) - ръстът (може би балонизирващ) от началото на тая година вече е изяден, в същото време икономиката кротко си е растяла - по-долу пуснах данни от отчетите на четири могъщи компании - тоест тук някъде е границата между нормалната повече или по-малко корекция и лишената от здрав разум мишещина... граница която повечето индекси сякаш вече докосват.

Мнението ми е непрепоръка за нищо - просто скромен фундаментален анализ, защото: аз убеден - спекулантите си върлуват непрекъснато - мечещи се или бичещи се, но накрая фундаментът винаги печели... защото ако не печели какво всъщност купуват инвеститорите?
            Импе, мисла, че не само ф Ефропа, а насекъде, цените на инедксите и отделните позициЙ, НЯМАТ НИЩО ОБЩО с фундамента на търгуемата фирма...
            Бондовете тоже...
            Лично мнение...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
              лоши данни от китай дакса и дау жонса полетяха надоле утре дакса поне 150 пункта гап за добрутро
              ...само дето Китай е нагоре за последният месец - както прогнозирах около дъното - ниво от 3000 пункта трудно и най-ного за кратко ще бъде пробито, защото това ниво е нивото от 11-а... случайно китайската икономика да е порастнала през това време - с едни около 30 и няколко процента?

Какво е положението в Европа?
              - Британия се върна на нивото от 11-а година.
              - Франция, малко над - с 300-400 пункта.
              - Русия е 60% назад спрямо върхът от 11-а.
              - Германия е 26% напред.
              - Швейцария - тоже около толкова.
              - Полша е незначително напред от 11-а.
              - Италия - също се изравни с върхът от 2011.

- Евростоксът в настоящото дъно тоже докосва върхът от 11-а.

Като гледаме туй - не мисля, че има накъде да падат индексите ного повече - дори ако - ще стане като с Китай - защото дългосрочните фактори ще натежат - ръст на европейската икономика и нормалната (или не) инфлация за тоя период. Относно Даксът (който на фонът на останалите сякаш има накъде да пада) - ръстът (може би балонизирващ) от началото на тая година вече е изяден, в същото време икономиката кротко си е растяла - по-долу пуснах данни от отчетите на четири могъщи компании - тоест тук някъде е границата между нормалната повече или по-малко корекция и лишената от здрав разум мишещина... граница която повечето индекси сякаш вече докосват.

Мнението ми е непрепоръка за нищо - просто скромен фундаментален анализ, защото: аз убеден - спекулантите си върлуват непрекъснато - мечещи се или бичещи се, но накрая фундаментът винаги печели... защото ако не печели какво всъщност купуват инвеститорите?

Коментар

• лоши данни от китай дакса и дау жонса полетяха надоле утре дакса поне 150 пункта гап за добрутро
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  http://www.washingtonpost.com/busine...f65_story.html

Опа, вече говорим за 11 милиона коли
                  Well played VW
                  докато гори под 5/100 каквото и да разправят американците ще се купуват "вагени"

Коментар

Опа-а-а-а... дали в тая хипотеза няма много истина?
                    Volkswagen and Hyundai representatives have announced unprecedented plans to increase the production of their cars in Russian factories, for eastern export markets.

http://sputniknews.com/russia/20150826/1026213077.html

тва от преди месец 26.08.2015 и от днеска вече VW са най-отровните коли .....
                    Last edited by michaelis12; 22.09.2015, 21:11.

Коментар

Е, ако цифрите и фактите са глупости - то няма какво да коментираме.

Нямам нужда от хапче, а ракия не ми се пие.
                      Ми цял ден се гипсираш, по спокойно DAX не като БФБ

Коментар

• Е, ако цифрите и фактите са глупости - то няма какво да коментираме.

Нямам нужда от хапче, а ракия не ми се пие.

Коментар

Поиграх си да посмятам промяната в печалбите и в цената на компаниите, в които съм влязъл - като база: шестмесечните отчети и цените на акциите преди година - ето какво:

Allianz печалба +12.5%, спад на акцията 1.45%
                          BMW печалба +1.2%, спад на акцията 9%
                          Daimler печалба +8%, акцията поскъпва 6.5%
                          BASF спад на печалбата 10% (но само за сметка на първото тримесечие), спад на акцията 12%.

И да е имало балонизирване в началото на годината, от него няма и помен, напротив - акциите (поне на тези четири могъщи компании) вече са подценени спрямо миналата година. Например BASF e на нивата си отпреди три години, останалите имат разумен ръст според резултатите си.

Не зная как ще се движи пазарът оттук нататък, но всичко под настоящите нива вече е нереално и подцененост.
                          Стига говори глупости пий един хап или повечко ракия и това е

Коментар

• Поиграх си да посмятам промяната в печалбите и в цената на компаниите, в които съм влязъл - като база: шестмесечните отчети и цените на акциите преди година - ето какво:

Allianz: печалба +12.5%, спад на акцията 1.45%
                            BMW: печалба +1.2%, спад на акцията 9%
                            Daimler: печалба +8%, акцията поскъпва 6.5%
                            BASF: спад на печалбата 10% (но само за сметка на първото тримесечие), спад на акцията 12%.

И да е имало балонизирване в началото на годината, от него няма и помен, напротив - акциите (поне на тези четири могъщи компании) вече са подценени спрямо миналата година. Например BASF e на нивата си отпреди три години, останалите имат разумен ръст според резултатите си.

Не зная как ще се движи пазарът оттук нататък, но всичко под настоящите нива вече е нереално и подцененост.
                            Last edited by Императорът; 22.09.2015, 20:51.

Коментар

Естествено, че е истина. Не е никаква хипотеза. Доказано е! Не е сефте...

БНП Париба бяха глобени с 8 милиарда долара от пиндосляците, когато франсетата сключиха договор за доставка на мистралите и първоначално решиха да изключат тяхната доставка от санкциите срещу Русия. Набързо им бе посочено, кой поръчва музиката и какво трябва да правят ако не искат банките им да бъдат скоропостижно фалирани!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                VW бяха жестоко наказани, че не се подчиниха на нарежданията на Фашингтон и преди 10 дена откриха завод за производство на двигатели в Калуга, Русия.... Империята на хаоса няма спирка в извиването на ръцете на своите сателити!

Преди 5 дена Доче банк обявиха че понижават присъствието си в Русия. Иначе и те щяха да бъдат порязани с някоя многомилиардна глоба!

Коментар

Working...
                                X