Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Има време до новата криза,аз какво съм видял при Абенгоа не го пожелавам на никой
Не знам защо се хвана с нея....
Не знам как е на испанската но на Немската нямаше голяма търговия и това ме спаси да влеза на 17 с малко във В
Краста е да играеш срещу маркета и да си казваш всеки момент ще обърне.... ....?
Популар играх за семки на 70 до 75 ....1000 акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Нагувичи ли се, бе
Аз ще ги почакам евентуално да мръднат поне до 28.88, ако благоволят... а и останах с не ного свободни парички, пък дебна ного работи, включително Персоните, които (мисля) ти ми препоръча.бавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А маркета е булиш а като обърне...
Не ми харесват вече западните банки , от там ще почне следващата криза ,нещо пак заораха на едно място.....
Може още един опит на Връо и ще има летен слалом....
Е по лошо е да видиш че имаш портфеил от 10 К а отваряш в петък и със избити стопове на 7К...СФД
и в понеделник качване със 50 % ....ама само на ДБ бе издържал стопа..
Гръцката криза...
Коментар
-
На вън печалбите и загубите вървят заедно,аз съм имал голяма примерно от 20 цента отваря на 2 цента
3 дена бях кат болен
Като пари затваряш на 20 к и отваряш на на 2к
Не ми харесват вече западните банки , от там ще почне следващата криза ,нещо пак заораха на едно място.....
Може още един опит на Връо и ще има летен слалом....
Е по лошо е да видиш че имаш портфеил от 10 К а отваряш в петък и със избити стопове на 7К...СФД
и в понеделник качване със 50 % ....ама само на ДБ бе издържал стопа..
Гръцката криза...Last edited by Монти; 16.05.2017, 21:14.
Коментар
-
На вън печалбите и загубите вървят заедно,аз съм имал голяма примерно от 20 цента отваря на 2 цента
3 дена бях кат болен
Като пари затваряш на 20 к и отваряш на на 2к
Коментар
-
лошоо и европейските адсици заприличаха на СФИ, fonciere des regiones за 1 месец скочи от 78 на 87 еврое пак са по-добре де, цели 5% дивидентна доходност... ще се концентрираме на wereldhave и NSI явно... и някоя банка за цвят като се кръстим да не изгърми докато имам отворена пут опция
а пък engie и еlectricite de france къде изхвърчаха....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Благодаря на всички колеги за споделените мнения и съвети. Успешна търговия
3 дена бях кат болен
Като пари затваряш на 20 к и отваряш на на 2кLast edited by lobos; 16.05.2017, 20:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
предимства Български ИП с поддръжка на Български превод на пари до банки в България по евтино от другите и може да търгуваш всички акции
които се търгуват на XETRA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Стига, бе - това е най-прочутата мида на света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
аз от де да знам всеки нефтеняк каква татоировка си е насирусвал там и гущер да имат то се тая .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеаз си взех малко Pfizer и V.F. CORP
Аз ще ги почакам евентуално да мръднат поне до 28.88, ако благоволят... а и останах с не ного свободни парички, пък дебна ного работи, включително Персоните, които (мисля) ти ми препоръча.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе само OHL , то и Рор и ABG са като лунапарк... мечтата на спекуланта - остаеа да си от вярната страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеOHL откача днес после трябва да видя кво е станало ..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар