IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Портфолио на банка Сабаделл при Ибекс35

INDITEX: 14% acciones en cartera.

SANTANDER: 11.3%.

TELEFÓNICA: 11%.

REPSOL: 9%.

IBERDROLA: 8%.

BANKIA: 5.7%.

MEDIASET, DIA, ACERINOX, ACCIONA Y MERLIN 5% de exposición en cada valor.

MELIÁ: 4%.

CAIXABANK, ABERTIS, IAG Y CELLNEX: 3%.

Коментар

• опаааа фашиста настигна братовчеди си ъброуд
      тука позатварям малко на 12639 на таая мааалка бомбичка от 5 май
      дали ще отскочат

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Напротив, научил съм доста ного. Твоето мнение си е твое. А и тогава - доста по-малко глупости от тия, дето Седма тепърва се сещаха да купуват на върха и даваха хиляди за акции на Пътстрой, Трейс и Мостострой.

А ти, Желязко - от каква позиция ме критикуваш? Ти къде беше Осма година? Щото гледам: регистриран си 13-а. Ного "обичам" хора, дето по неясни причини са сменили няколко ника, да критикуват такива като мен, които никога не са сменяли името си, респективно не са се отказали от миналото си и не бягат от отговорността на старите си мнения и виждания. Аз стоя с името си и зад добрите си прогнози и инвестиции, и зад грешките си... за разлика от нозинството други.

И не ми казвай: "капиш", защото това са глупости. Ако утре някой тотомилионерин реши да набие на борсата 758 Б, това ще му даде ли автоматически знания и опит, по-големи от твоите? А ако аз съм тоя тотомилионерин - това ще утридесетори ли моите?
        на бфб съм от 2004, а ти нищо не си научил оттогава досега.
        и не ми развивай тъпи теории за тото и прочие. истината е в детайлите. при тебе детайлите са гномски, дали от глупост, дали от незнание или неспособности... това го знае всеки в този форум.
        и бих те помолил да престанеш да пълниш тази тема с малоумщините си. намери си тема за дебилския стил на поведение и писане

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

в тази област на дейност притежаваното количество асетс е изражение на качествените знания и опит. капиш?

импов, спомни си глупостите които мяташе 2006-2008 тука.

нито си научил нещо, нито си помръднал от положението в което си бил преди 10-15г. Факт
          Напротив, научил съм доста ного. Твоето мнение си е твое. А и тогава - доста по-малко глупости от тия, дето Седма тепърва се сещаха да купуват на върха и даваха хиляди за акции на Пътстрой, Трейс и Мостострой.

А ти, Желязко - от каква позиция ме критикуваш? Ти къде беше Осма година? Щото гледам: регистриран си 13-а. Ного "обичам" хора, дето по неясни причини са сменили няколко ника, да критикуват такива като мен, които никога не са сменяли името си, респективно не са се отказали от миналото си и не бягат от отговорността на старите си мнения и виждания. Аз стоя с името си и зад добрите си прогнози и инвестиции, и зад грешките си... за разлика от нозинството други.

И не ми казвай: "капиш", защото това са глупости. Ако утре някой тотомилионерин реши да набие на борсата 758 Б, това ще му даде ли автоматически знания и опит, по-големи от твоите? А ако аз съм тоя тотомилионерин - това ще утридесетори ли моите?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Количеството е въпрос на възможности.

Качеството е въпрос на знания.

По-добре по няколко акциики навън, отколкото нагувичване туканка с балоняци, дето дават доходност от порядъкът на 1.16% (виж "ХИКА"-та).
            в тази област на дейност притежаваното количество асетс е изражение на качествените знания и опит. капиш?

импов, спомни си глупостите които мяташе 2006-2008 тука.

нито си научил нещо, нито си помръднал от положението в което си бил преди 10-15г. Факт

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Е че ти колко мислиш че е? Важното е да е горд собственик на неколко акциики да се фали във фб пред мацките акционер.
              Количеството е въпрос на възможности.

Качеството е въпрос на знания.

По-добре по няколко акциики навън, отколкото нагувичване туканка с балоняци, дето дават доходност от порядъкът на 1.16% (виж "ХИКА"-та).

Коментар

• Има ли още извенадани от сутришната еврейска примка.според мен евреи вече никой не се изненадва щот бомбата си е бомба.мухяххххаахахх ахаххаххаххах

Коментар

• момчетата с индексите, хайде да ви е на късмет и да направте и вие малко печалби. време ви е пожелавам го чистосърдечно.
                  усеща се напрежение тук так в повече и малко остана до корекцийката.
                  аз чакам да минат осата и пуснат дивидентите и малко пауза до след ку2 отчетите. после ще видим къде за още едни 100% печалбата от ваф.

Коментар

• брях пак сме на бомбата 12751 . познавам ги аз израелтяните импееееееееееееееееее. хяхяхяхяхях

туй му викат еврейски ластик мухахаааааааа

Коментар

• охаааааааааааа точно на бомбата 12751 . сега изаелтяните ще отскочат от бомбата

Коментар

• добрутро пичое, като гледам фючърсите как са слезли надолу, фашагата сега ще отвори с една голяяяма хралупа, да не се чудите на отчетите след тва ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          абе кви боклуци напомпани гледате и се пълните.
                          импе, какъв ти е перформанса извън бг и върху каква инвестирана сума!?
                          ако си кокошкар с по 5-10 др стига си пълнил главите на желаещите да научат нещо с псевдовложенията за стотинки пе§алба
                          Е че ти колко мислиш че е? Важното е да е горд собственик на неколко акциики да се фали във фб пред мацките акционер.

Коментар

• абе кви боклуци напомпани гледате и се пълните.
                            импе, какъв ти е перформанса извън бг и върху каква инвестирана сума!?
                            ако си кокошкар с по 5-10 др стига си пълнил главите на желаещите да научат нещо с псевдовложенията за стотинки пе§алба

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

ами на Pfizer съм решил да допълвам през около 3 % спад ако има. и продажба на 12 - 15 % печалба
                              Аз ако сваря да се нагувича с тия, просто няма да ги пусна. Това е твърде могъща компания - а аз искам да си направя хапчев незаобиколим микс - влизат Pfizer, GSK, каквито вече имам, по-натам надявам се при сгода Novartis и Sanofi.

Коментар

• Abengoa- A http://img.fenixzone.net/i/eZ51s2V.png

Коментар

Working...
                                X