IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

няма страх.... нагоре - надолу, пазар
    еми страх страх колко да е страх, ей VIXa е на 15 нищо особено те още не са се събудили, а докат се събудят ше е слезнало у бързината и после ше се мота ама на по-долно ниво ... Ти добре излезе там от швабските идиотщини щот са ше си глътнат водица независимо от отчетите ....

Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Да де га иде на 10 и под 10 кат удължим пък ше се подпичкосва кат умрел дакса дорде почне да катери нали требва да ни лази по нервата
    еми бавно стават нешата да го ева ко да прайш ей днеска Драгой ше дрънка идиотщини и то 2 пъти за деня ше подскача там, но нема им помогне особено ..... и ти хвани заеби тва CFD щот ще боли главоногата от него, земи некви други регистрирани шитни дет да джиткаш щото това е измишльотина на брокера, първо брокера ако не е на далавера нема те пусне да вземеш, второ ако стане нещо банкрот манкрот оставаш с хуй в ръката щот с тва Security Commission в съдилището нишо не мое да напрай ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

то слиза бе къде го виде да се качва .... е днеска още 50/100 точки надоле после малко ше се помота там нагоре после пак надоле и те така до 10тка до летото у тоя квадрант некъде (11300-10500)....
      къде началото на 2018та ше се помислят пак за велики щот ше го юрнат до тогаз нагори и некъде към края на 2018та ше им се стъжни палажението, къде 8 морка негде натам ги виждам аз нещата .....
      Са дръж го тоя шорт докат излезе после дълги докат пак излезнат и 2018та кат дое време за гигансткия слалом ше скачаме заедно у басейна ......
      Да де га иде на 10 и под 10 кат удължим пък ше се подпичкосва кат умрел дакса дорде почне да катери нали требва да ни лази по нервата
      Вся Власть Советам

Коментар

то слиза бе къде го виде да се качва .... е днеска още 50/100 точки надоле после малко ше се помота там нагоре после пак надоле и те така до 10тка до летото у тоя квадрант некъде (11300-10500)....
        къде началото на 2018та ше се помислят пак за велики щот ше го юрнат до тогаз нагори и некъде към края на 2018та ше им се стъжни палажението, къде 8 морка негде натам ги виждам аз нещата .....
        Са дръж го тоя шорт докат излезе после дълги докат пак излезнат и 2018та кат дое време за гигансткия слалом ше скачаме заедно у басейна ......
        няма страх.... нагоре - надолу, пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение
          Нещо ново по испанските форуми няма ли ? Беше споменал, че тази седмица е важна
          Да чакат се новини от Дубай ,тук цената е много манипулирана и не знам какво да ти кажа едни казват ,че очакват банка Популар да разпродава ,тези дни не ми остава и много време за форума но общо взето не са хубави новините

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

После ше го кълнем пък че не качва хахаха
            Last edited by michaelis12; 18.05.2017, 12:13.

Коментар

Знаеш ли ко, вчера се рових там из едни изказвания на едни мъдри лами и твойто 10К може и да дое да го ева .... Е са нема ти продавам празни надежди дан каеш после тоя ме прееба, но натам върът нещата къде десетка само седи гледай мача ... аз мисля бях пуснал една графика тука на фашагата ако я намера ше я пусна пак ....
              После ше го кълнем пък че не качва хахаха
              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение
                http://www.eleconomista.es/empresas-...ta-del-10.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  Таз шитня кога ше иде на 10 000
                  Знаеш ли ко, вчера се рових там из едни изказвания на едни мъдри лами и твойто 10К може и да дое да го ева .... Е са нема ти продавам празни надежди дан каеш после тоя ме прееба, но натам върът нещата къде десетка само седи гледай мача ... аз мисля бях пуснал една графика тука на фашагата ако я намера ше я пусна пак ....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Аз не се оплаквам имам само ABG

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      Нещо замлъкнахте и не търгувате.що така.песшмизъм ли има.хяххяххя
                      айде дълго от бомбата на 12596 за дясно рамо на чутората за пореден път
                      иииии надоле, нема вече радост нема вече глъч, има веч тояги за гадната паплач ..... Загубили били вчера най-богатите 35 млрд. от тоя спад ... а как си го преместих от единия крачол у другия ако знаеш и още колко х35 млрд. ше загубат не е истина ..... )

Коментар

• Аз не се оплаквам имам само ABG

Коментар

• Нещо замлъкнахте и не търгувате.що така.песшмизъм ли има.хяххяххя
                          айде дълго от бомбата на 12596 за дясно рамо на чутората за пореден път

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е като искараш 13 години на него ,ще ти стане ясно всички мурафети на мажо и сие ....
                            Докато на запаадните са много големи а ние много малки да влезем в неещата преди другите....А западните банки са асансьори....
                            ама то тва е номера айде да видим мажо и сие на западните борси кво праят дет не виждат нищо ?! ..... тва БФБто е измислена тъпотия и тука мажоритари, мутри, бизнесмени и секви оръфляци следят раята у форумо какво прави за front running и не само имат си хора и на самото БФБ които им снасят информация, то така и баба ми може в пияно състояние ..... ай да ги видя да се пуснат в океана тогава да ги видим колко струват или ше им заминат завлечените стотинки от балъците тука .....

Коментар

не бе няма промяна при мене късите си стоят ей го, а иначе го ебавам няма време разделно кво е тва ?.... и ти ли се занимаваш с тва БФБ то е контра индикатор кат всички падат ако са не е на плюс те на ...
                              Не мое ви разбере човек вас, с тия банки и с тва бфб ....
                              Е като искараш 13 години на него ,ще ти стане ясно всички мурафети на мажо и сие ....
                              Докато на запаадните са много големи а ние много малки да влезем в неещата преди другите....А западните банки са асансьори....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Що променихте тона на разговора ,тук така нормално си хортувахме....и къси и дълги...?
                                Да не идва време разделно.....?
                                Аз от един месец по малко излизам от двете борси и от ДАХ и от БФБ....
                                не бе няма промяна при мене късите си стоят ей го, а иначе го ебавам няма време разделно кво е тва ?.... и ти ли се занимаваш с тва БФБ то е контра индикатор кат всички падат ако са не е на плюс те на ...
                                Не мое ви разбере човек вас, с тия банки и с тва бфб ....

Коментар

Working...
                                X