Wereldhave извади прилични резултати за полугодието, а акциите падат с 5%, някаква друга новина ли има? Изглеждаше оформено дъно, но май и под 20 ще ходи, голяма мъка за акционерите тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Следя ги само като цена. И аз мисля че ако дойдат лоши времена, подобни компании биха пострадали най-много. Дивидетната доходност е много добра, друг е въпроса дали ще се запази. Може да се спекулира с цената, но за дългосрочна инвестиция, аз лично бих се насочил другаде...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНякой след ли Tui? Май отскача от дъното последната седмица, интересно е край тази компания, добра корекция от върха, но все пак идните години може да не са топ за икономиката в световен план и ваканциите да са последното, за което да си помисли масата потребители.
- 1 like
Коментар
-
Някой след ли Tui? Май отскача от дъното последната седмица, интересно е край тази компания, добра корекция от върха, но все пак идните години може да не са топ за икономиката в световен план и ваканциите да са последното, за което да си помисли масата потребители.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеIBEX35-Зелена вълна 10200
Suerte
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениеDAX под 10.000.- след 01.01.2020
Какво мислите инвестиралите тук??
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНа какво се дължи този ръст от 6% при British American Tobacoo днес?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНяма да е зле...че то при тия нива не може да се пълни ...
Но като се замислиш , кой преди 2 г. очакваше ефекта Тръмп ...Да не вземе в Европа да се появи ефекта Фон дер Лайен и тогава скъсяващите ще видят зор
съгласен съм с теб, но последните нива на индикаторите сочат спад...Така че доктора е майче прав...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениеDAX под 10.000.- след 01.01.2020
Какво мислите инвестиралите тук??
Но като се замислиш , кой преди 2 г. очакваше ефекта Тръмп ...Да не вземе в Европа да се появи ефекта Фон дер Лайен и тогава скъсяващите ще видят зор
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Намираме се в тема ДАХ и това което съм написал е свързано с банките на ДАХ и МДАХ ,но това е празнословие за такива с по малко мозъчни гънки в тиквата а във ФоруМу стават все повече и повече с комата настъпила на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
Страшно изказване Монти. Моля те пести си празнословията. Кажи сега за Булгартабак - ще го листват ли на Deutsche Boerse ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Гледам тази седмица отчети ще имат Сити банк ,Морган , Банк ъф Америка и Голдман сакс...
Поне две ще се издънят....ама и една да е...
- 1 like
Коментар
Коментар