Първоначално изпратено от malkia Muk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениекакво е фили фед в 5 ?
Личната ми прогноза е много лоша, имайки предвид всичко, което става последно време. Не знам, надявам се да греша. Никаква препоръка не е.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСамо чакайте да мине фили фед в 5... ще има леш по добитъка.... Не е препоръка.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеаз нали съм умна и неразумна....какво да се прави...-влязах веднъж ,но все пак не на връх....и сега не смея.....мисля си за даимлера и бмвто...АМИИИИ ЗАщО НЕ КАЗАХТЕ ПО-РАНО....жена съм все пак...и то не икономист....търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДа ти кажа честно, сега не бих пускал дълги, макар и промоцията да е страхотна. Дори твърде страхотна. Не е препоръка.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеАз мисля ,че обръщаме нагоре ..... дори влезнах в една позиция.... яд ме е дори за още 2 ,че ме достраша ....Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар