IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
    златото не те ли изкушава повече от дакс ?
    ТАМ пък нищо не разбирам...харесвам го само на бижу

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
      какво е фили фед в 5 ?
      Philly Fed Manufacturing Index от САЩ ще излезе в17:00 наше време,,, ей сега.
      Личната ми прогноза е много лоша, имайки предвид всичко, което става последно време. Не знам, надявам се да греша. Никаква препоръка не е.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Само чакайте да мине фили фед в 5... ще има леш по добитъка.... Не е препоръка.
        какво е фили фед в 5 ?
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Само чакайте да мине фили фед в 5... ще има леш по добитъка.... Не е препоръка.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнение
            аз нали съм умна и неразумна....какво да се прави...-влязах веднъж ,но все пак не на връх....и сега не смея.....мисля си за даимлера и бмвто...АМИИИИ ЗАщО НЕ КАЗАХТЕ ПО-РАНО....жена съм все пак...и то не икономист....
            златото не те ли изкушава повече от дакс ?

Коментар

• Я техниците да кажат, дали не отива пак към 4000 !?

Коментар

• аз нали съм умна и неразумна....какво да се прави...-влязах веднъж ,но все пак не на връх....и сега не смея.....мисля си за даимлера и бмвто...АМИИИИ ЗАщО НЕ КАЗАХТЕ ПО-РАНО....жена съм все пак...и то не икономист....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Да ти кажа честно, сега не бих пускал дълги, макар и промоцията да е страхотна. Дори твърде страхотна. Не е препоръка.
                  разумно виждане

Коментар

• Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнение
                    Аз мисля ,че обръщаме нагоре ..... дори влезнах в една позиция.... яд ме е дори за още 2 ,че ме достраша ....
                    Да ти кажа честно, сега не бих пускал дълги, макар и промоцията да е страхотна. Дори твърде страхотна. Не е препоръка.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз мисля ,че обръщаме нагоре ..... дори влезнах в една позиция.... яд ме е дори за още 2 ,че ме достраша ....

Коментар

• голям спек
                        на БФБ-то сме железни в сравнение с европата
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Няма ли край този спад?
                          Днес сме на -3% на червено и края май не се вижда ...
                          Европата и тя на червено, така че май скоро няма да обръщаме

Коментар

• И днес сме пак на -2%, явно новината от вчера още отеква ...

Коментар

• Здравейте, при Daimler, днес дали беше добър ден за взимане ? Не я следя много, но при тези цени ми стана интересна.

Коментар

• Аз пък мисля - чисто женска интуиция ,че Дакс ще задържи около 5800

Коментар

Working...
                                X