Първоначално изпратено от das
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеhttp://www.forexfactory.com/
Безупречни са за всякакви макро данни. Общо взето идват real time.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеот къде ги следиш данните, поста ти е в 17.02, сравнително бързо
Безупречни са за всякакви макро данни. Общо взето идват real time.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОолелеле майко. Филито е тука и даже на мен ми скри топката. Среда оценка на експертите +4, моя оценка - 10, реална стойност -30.7 Не е препоръка.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от das Разгледай мнениеУйде коня у ряката ....
Вече под 5600 и на -6,4%....
Утре по-добре хич да не отваряме БФБ-то ...търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКако стана тука бре?!?!?
Вече под 5600 и на -6,4%....
Утре по-добре хич да не отваряме БФБ-то ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеами тогава какво да затварям ли???? не обичам загубите.....ама никак дори....Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеPhilly Fed Manufacturing Index от САЩ ще излезе в17:00 наше време,,, ей сега.
Личната ми прогноза е много лоша, имайки предвид всичко, което става последно време. Не знам, надявам се да греша. Никаква препоръка не е.
Коментар
Коментар