По-скоро е много близо до дъното си ако не и на него. Поне спрямо настоящите факти. Ако излезат други факти ще видим какво ще стане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетва бе фе бейците сте баси деформираните мозъчета
дакса от месец пада , а вие дали е за купуване
във франкфурт за разлика от софия има едни нещица наречени къси продажби
случайно да сте чували за нещо такова
сори -но ,образованието ми далеч ,не е икономическо......
иии споко имам само една дълга от вчера...
Коментар
-
[QUOTE=Fiscalist;1059135431]Отново съвсем неангажиращо мнение от мен, без препоръки. Чисто технически виждам място до 5256. Но е трудно да се каже понеже е петък, няма новини кой знае какви за днес, и можем да видим всичко. Всяка нова позиция, която се отваря в момента е чисто тото.[/QUOT
БЛАГОДАРЯ ЗА мнението!!!!виртуални целувки... този път ще се опитам да се вслушам....промисссс
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене ме разбрахте май , това обаче си е ваш проблем
anyway . it's your money at stake
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеговорим краткосрочно, не за 20 г. напред
anyway . it's your money at stakeТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее и?
това какво ти казва? 'много падна , значи ще качва '
преди да си го помислиш даже това ,ти препоръчвам да погледнеш никей за последните 20 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее и?
преди да си го помислиш даже това ,ти препоръчвам да погледнеш никей за последните 20 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение27% срив на индекса на най-силната европейска икономика за месец си е бая
преди да си го помислиш даже това ,ти препоръчвам да погледнеш никей за последните 20 годиниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетва бе фе бейците сте баси деформираните мозъчета
случайно да сте чували за нещо такова
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеПочти като при земетръса на ЯПОНИЯ....пак ме удари-но по-малко....вече свикнах.... ДАЛИ тези цени не са добри за лонг????
случайно да сте чували за нещо таковаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеПочти като при земетръса на ЯПОНИЯ....пак ме удари-но по-малко....вече свикнах.... ДАЛИ тези цени не са добри за лонг????Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеПочти като при земетръса на ЯПОНИЯ....пак ме удари-но по-малко....вече свикнах.... ДАЛИ тези цени не са добри за лонг????
Коментар
Коментар