Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе става въпрос за Гърция... Толкова ли сте тъпи?... Става въпрос за целия ЕС! След Гърция следва Португалия, Ирландия, Испания, Италия, Белгия, Австрия, Дания, Франция... и накрая Германия! Ще има едно голямо Пууууук... и кой откъде е!... Да му мислят тези които папагалски повтарят "европийска перспектива", "европейски практики", "европейски ценности" и тем подобни безсмислици... Да му мислят гражданите за европейско развитие на БГ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе че нещо, но ако си бил къс по време на 20-процентно рали и ставаш дълъг след първите 4-5 процента надолу, ми прилича повече на реваншизъм, отколкото на здрав разум.
Дано ти излезе трейда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОчаквам днес пазара след разбиването да е неудържимо нагоре. Гърция няма никакво значение. Не бях пускал дълъг индекс ДАКС от много време... само къси. Вчера затворих късите малко рано и днес съм дълъг.......
Дано ти излезе трейда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеЗаглеждам Комерца за вход
Коментар
-
Не става въпрос за Гърция... Толкова ли сте тъпи?... Става въпрос за целия ЕС! След Гърция следва Португалия, Ирландия, Испания, Италия, Белгия, Австрия, Дания, Франция... и накрая Германия! Ще има едно голямо Пууууук... и кой откъде е!... Да му мислят тези които папагалски повтарят "европийска перспектива", "европейски практики", "европейски ценности" и тем подобни безсмислици... Да му мислят гражданите за европейско развитие на БГ!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениелеко с нервите хеххе. маркета е супер
Поздрави!
Коментар
-
Очаквам днес пазара след разбиването да е неудържимо нагоре. Гърция няма никакво значение. Не бях пускал дълъг индекс ДАКС от много време... само къси. Вчера затворих късите малко рано и днес съм дълъг. По приницип Гърция никой не може да спаси нито може да приемат драхмата... това което може да стане обаче е да станат много бедни.
Коментар
-
Би Би Си: Европейските пазари отчетоха понижение заради гръцкия референдум
01 ноември 2011 | 10:55 | Агенция "Фокус"
Лондон. Европейските пазари започнаха деня с понижение, след обявяването в понеделник на референдум в Гърция за последния съгласуван спасителен пакет за разрешаване на гръцката дългова криза, предаде Би Би Си. Изненадващото изявление беше направено от гръцкия премиер Георгиос Папандреу. Лидерите на еврозоната се споразумяха за отпускането на заем от 100 милиарда евро и за 50 % отписване на задълженията на Гърция.
Индекси в Лондон, Франкфурт и Париж отбелязаха понижение съответно от 2,2 %, 3,5 % и 3,4 %. По-рано индексът „Никей” в Токио отбеляза понижение от 1,7 % в края на търговията.
Според проучвания на общественото мнение повечето хора не подкрепят споразумението за гръцката криза. Има опасения, че референдумът може да не се проведе до януари, което от своя страна може да даде в резултат месеци несигурност на пазарите.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/pazari/2011/10...na_referendum/
Гърците съвсем са побеснели какъв референдум ,какви пет лева ами ако го отхвърлят....
Коментар
Коментар