IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 50% от портфолиото Short rwe ag от12.41

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      В момента маркета е като заспал а трябваше да бъде нервен заради британците....
      нещо не играят по сФирката... което ме притеснява и за ралито след това а оставнат само 20 дни.......
      Другото интересно е че Уолстриит и Клинтъновица са в един кюп и ще играят за нея.......
      Това може да е по два начина .....да изпердашат през лятото една голяма касапница в което не вярвам/защото хората няма да изберат демократите/ и да оставят касапницата в последните дни на годината и тя да почне на чисто ...ако тръмп изберат, касапницата ще почне след изборите веднага...
      Личното ми мнение, че ще има една малка касапница, не голяма лятото, след което преди изборите ще сме на тези нива. Даксът си консолидира, след малко ще падне мъничко след което продължава да пълзи към 400.
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Аз говоря за дъното, ти ако искаш пазарувай на върха тази
        В момента маркета е като заспал а трябваше да бъде нервен заради британците....
        нещо не играят по сФирката... което ме притеснява и за ралито след това а оставнат само 20 дни.......
        Другото интересно е че Уолстриит и Клинтъновица са в един кюп и ще играят за нея.......
        Това може да е по два начина .....да изпердашат през лятото една голяма касапница в което не вярвам/защото хората няма да изберат демократите/ и да оставят касапницата в последните дни на годината и тя да почне на чисто ...ако тръмп изберат, касапницата ще почне след изборите веднага...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Не на рулетката - казах напримерна цифричка - в смисъл около например там.

Аз мисля - недогодина, но тази: когато Доналдът опозори отхвърлената съпруга на саксофонистът.
          Аз говоря за дъното, ти ако искаш пазарувай на върха тази

Коментар

Тези цифрички на рулетката ли ги връткаш Голямо чукване чакай догонина, след изборите. Дотогава няма да посмеят
            Не на рулетката - казах напримерна цифричка - в смисъл около например там.

Аз мисля - недогодина, но тази: когато Доналдът опозори отхвърлената съпруга на саксофонистът.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Какво: цветущ - това че ме избива на хейтване ли?

Всъщност мене повече ме интересува не Даксът, но Дау: да тупне ако е възможно за малко на около например 15 838 да кажем, че искам да си взема едни работи...
              Тези цифрички на рулетката ли ги връткаш Голямо чукване чакай догонина, след изборите. Дотогава няма да посмеят

Коментар

Споко докато не минем последният връх (10365) ще се бием. После ще се побием още малко към предпоследният (10474). Преди да го преоодолеем обаче ще слезем да тестваме една твоя любима зона под 10000, където ставаш особено цветущ Преодолеем ли го сменям прогнозата, ама ме съмнява.
                Какво: цветущ - това че ме избива на хейтване ли?

Всъщност мене повече ме интересува не Даксът, но Дау: да тупне ако е възможно за малко на около например 15 838 да кажем, че искам да си взема едни работи...

Коментар

Бием се пак - да видим докога.

Аз постепенно акумулирам сухичко в платформата, ама искам Щатите да се издънят временно, та да си купувам сосни и секси неща там.
                  Споко докато не минем последният връх (10365) ще се бием. После ще се побием още малко към предпоследният (10474). Преди да го преоодолеем обаче ще слезем да тестваме една твоя любима зона под 10000, където ставаш особено цветущ Преодолеем ли го сменям прогнозата, ама ме съмнява.

Коментар

• Бием се пак - да видим докога.

Аз постепенно акумулирам сухичко в платформата, ама искам Щатите да се издънят временно, та да си купувам сосни и секси неща там.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      Short bilfinger se @ 39.8
                      Close 37.73 кои разбира, ...

Коментар

• Short nordex ag @ 27.90

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Ще се наиграеш май...
                          Важното е да си в играта

Коментар

Long @10166
                            Ще се наиграеш май...
                            The strongest stand last.

Коментар

• Long @10166

Коментар