50% от портфолиото Short rwe ag от12.41
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента маркета е като заспал а трябваше да бъде нервен заради британците....
нещо не играят по сФирката... което ме притеснява и за ралито след това а оставнат само 20 дни.......
Другото интересно е че Уолстриит и Клинтъновица са в един кюп и ще играят за нея.......
Това може да е по два начина .....да изпердашат през лятото една голяма касапница в което не вярвам/защото хората няма да изберат демократите/ и да оставят касапницата в последните дни на годината и тя да почне на чисто ...ако тръмп изберат, касапницата ще почне след изборите веднага...Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеАз говоря за дъното, ти ако искаш пазарувай на върха тази
нещо не играят по сФирката... което ме притеснява и за ралито след това а оставнат само 20 дни.......
Другото интересно е че Уолстриит и Клинтъновица са в един кюп и ще играят за нея.......
Това може да е по два начина .....да изпердашат през лятото една голяма касапница в което не вярвам/защото хората няма да изберат демократите/ и да оставят касапницата в последните дни на годината и тя да почне на чисто ...ако тръмп изберат, касапницата ще почне след изборите веднага...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе на рулетката - казах напримерна цифричка - в смисъл около например там.
Аз мисля - недогодина, но тази: когато Доналдът опозори отхвърлената съпруга на саксофонистът.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТези цифрички на рулетката ли ги връткашГолямо чукване чакай догонина, след изборите. Дотогава няма да посмеят
Аз мисля - недогодина, но тази: когато Доналдът опозори отхвърлената съпруга на саксофонистът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво: цветущ - това че ме избива на хейтване ли?
Всъщност мене повече ме интересува не Даксът, но Дау: да тупне ако е възможно за малко на около например 15 838 да кажем, че искам да си взема едни работи...Голямо чукване чакай догонина, след изборите. Дотогава няма да посмеят
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеСпоко докато не минем последният връх (10365) ще се бием. После ще се побием още малко към предпоследният (10474). Преди да го преоодолеем обаче ще слезем да тестваме една твоя любима зона под 10000, където ставаш особено цветущПреодолеем ли го сменям прогнозата, ама ме съмнява.
Всъщност мене повече ме интересува не Даксът, но Дау: да тупне ако е възможно за малко на около например 15 838 да кажем, че искам да си взема едни работи...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБием се пак - да видим докога.
Аз постепенно акумулирам сухичко в платформата, ама искам Щатите да се издънят временно, та да си купувам сосни и секси неща там.Преодолеем ли го сменям прогнозата, ама ме съмнява.
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort bilfinger se @ 39.8
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЩе се наиграеш май...Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеLong @10166The strongest stand last.
Коментар
Коментар