IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДАКСЪТ БЕШЕ ТРЪГНАЛ НАГОРИ

НО БЕЗ ТЕСТ НА БОМБИЧКАТА НА МИНУТКА НЕ СЕ ТРЪГВА

СЕГА ЯКО ДЪЛГИ

Коментар

• АБЕ ДАКСЪТ ЗАЩО ПАДНА . ПРАВИЛ СЕ НА УДААААААРЕН . ЦАКАЛ МИ БОМБИЧКА НА 5

НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Това е хубава Energy AI игра. Надявам се не вярваш на глупостите за балона. Дръж още , стига да не счупи лошо технически
        Ликвидирах 80% от позицията ;-)
        Като цяло много добре се получи за 2 год. ;-)

Коментар

• АБЕ ДАКСЪТ ВЧЕРА МНОУ ДИГАШЕ. СТРАХ МЕ ХВАНА ДА ПУСНА КЪСИ . СЕГА ЗАЩО ПАДА ?

СЕГА ДЪЛГИ !!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Коя компания за перли? Предполага си гледал статистика, как е търсенето на перли за последните 20 - 30 г.? Мисля, че е аксесоар за баби и не се купува толкова от младите жени, но може и да има добър пазар в Азия.
            Бабите нямат пари или власт?

https://apnews.com/article/japan-eco...a046e4c5249825

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение

Луксът ми е перли само, П/Е 4x
              Коя компания за перли? Предполага си гледал статистика, как е търсенето на перли за последните 20 - 30 г.? Мисля, че е аксесоар за баби и не се купува толкова от младите жени, но може и да има добър пазар в Азия.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Евтини в този дългогодишен бичи пазар все по - трудно. Напосладък ме влече лукса - яхтите, Ferretti, TISG, като втората обаче по - няма да ти хареса.
                Луксът ми е перли само, П/Е 4x

Коментар

Ок съм с големите, по-скоро е трудно да намеря някоя евтина. И не харесвам turnarounds.
                  Евтини в този дългогодишен бичи пазар все по - трудно. Напосладък ме влече лукса - яхтите, Ferretti, TISG, като втората обаче по - няма да ти хареса.

Коментар

Интересна компания, с тези коефициенти интригува. Маржа не им е висок, прогнозите за следващите години не са впечатляващи, също дълга за компания с подобна капитализация буди леки притеснения. Въпреки всичко това, пак изглежда евтина, но така е вече 3 години.

Zalando, DAX компания, макар и да не харесваш големи, до няколко дни отчет, очакванията са да не е добър, може да падне на изгодни нива, финализираха сделката по придобиване на About You, в идните тримесечия вече трябва да има ефект от синергията.
                    Ок съм с големите, по-скоро е трудно да намеря някоя евтина. И не харесвам turnarounds.

Коментар

в идните тримесечия вече трябва да има ефект от синергията.
                      стига ве
                      Last edited by aleks262; 04.11.2025, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                        Имам позиция ENR (Сименс Енерджи) на Ксетра .
                        Аз мисля, ще вече доста се понаду, но технически добре стои.
                        Какво ви е мнението!
                        Това е хубава Energy AI игра. Надявам се не вярваш на глупостите за балона. Дръж още , стига да не счупи лошо технически

Коментар

Имам позиция ENR(Сименс Енерджи) на Ксетра .
                          Аз мисля, ще вече доста се понаду, но технически добре стои.
                          Какво ви е мнението!
                          Те и на 50 изглеждаха скъпи, но вече са 100+, с тези темпове и графика е трудно да се прогнозира.

Orsted в сектора, ако не ги ударят пак в САЩ, са на не лошо ниво.

Коментар

Това какво изобщо има със софтуеър или онлайн продажби?
                            Имат Automotive платформа/партньор, макар и да е само част от бизнеса им, но не видях какъв %.

Коментар

Някаква идея защо TPG са толкова евтини?
                              Интересна компания, с тези коефициенти интригува. Маржа не им е висок, прогнозите за следващите години не са впечатляващи, също дълга за компания с подобна капитализация буди леки притеснения. Въпреки всичко това, пак изглежда евтина, но така е вече 3 години.

Zalando, DAX компания, макар и да не харесваш големи, до няколко дни отчет, очакванията са да не е добър, може да падне на изгодни нива, финализираха сделката по придобиване на About You, в идните тримесечия вече трябва да има ефект от синергията.

Коментар

Най-вероятно е свързано с проблемите в автосектора на DE ;-)
                                Това какво изобщо има със софтуеър или онлайн продажби?

Коментар

Working...
                                X