If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не съм мечка ,но виждам банките на ДАХ до нови нива тези дни . Очаквам лоши резултати от ВАС и СИТИ и заедно с нуждата от набирането на капитали
Комерса 1,4 ,Дойчебанк 20 ,Алианц 50 евро застраховател ...
Приемам чужди аргументирани мнения...
А, мнения в същата посока премаш ли, ..Ами, и аз не съм мечка, но смятам няма да минем без лоши/не добри новини. А, финансовите акции, аз съм ги отказал. Трудна е валюацията там. Има по-прости ( по-добри) сектори...Успех.
не съм мечка ,но виждам банките на ДАХ до нови нива тези дни . Очаквам лоши резултати от ВАС и СИТИ и заедно с нуждата от набирането на капитали
Комерса 1,4 ,Дойчебанк 20 ,Алианц 50 евро застраховател ...
амиии даимлера какво стана..... яд ме е ,че се заслушах в твоите доводи за бмв и ман....толкова излетяха,че....
това е самотна игра ... взимаш най доброто от другите. Аз прибирам по малко и чакам следващите 100 ,200 евра.Колкото пъти сам се полакомил за нещо голямо и съм изгърмял...
Даймлер излезнах на 33,7 и не съжалявам . Имай предвид че МАН ако падне маркета ще видим че е подводница без стабилизатори... той хвърчи и пада като банките и не знам защо....
според мен ще последват азиатските борси....,поне за днес...
но аз само следя засега...
Не съжалявам за излизането вчера предиобед...
Спестех време и нерви при тази волантилност на маркета и най важното Комерса е 4 ,5% по долу от нивата който продадох...
Маркета е за надолу поне 100 пункта при ДАУ ....
Аз мисля да затворя днес......,въпреки ,че рано излизам почти винаги....яд ме е само ,че влязох само в една позиция.....ама 6-700 евра стигат за 2 дни...
Коментар