IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С кой брокер търгувате на чуждите борси?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Нямаш търпение да си прахосаш бързо парите ли? Ако криптото ти носи постоянна печалба, защо се хвърляш в неизвестното?
    забелязвам, че графиката на spx например е по зряла и кендъл патерните са по сполучливи и няма брутални уигове

Коментар

• Първоначално изпратено от nashap Разгледай мнение
      Здравейте, досега съм трейдвал крипто, но искам да трейдвам и финансови инструменти с левъридж, но доколкото разбрах левъриджа е фиксиран не е като при крипто борсите да си го нагласяш 3,5,10 и тн, това така ли е? и как е възможно въобще такава недомислица.
      Нямаш търпение да си прахосаш бързо парите ли? Ако криптото ти носи постоянна печалба, защо се хвърляш в неизвестното?

Коментар

• Здравейте, досега съм трейдвал крипто, но искам да трейдвам и финансови инструменти с левъридж, но доколкото разбрах левъриджа е фиксиран не е като при крипто борсите да си го нагласяш 3,5,10 и тн, това така ли е? и как е възможно въобще такава недомислица.

Коментар

понеже съм нов за капиталови пазари, разбирам, че ми трябва брокер, не е точно като крипто да си влезна в бинанс и да сложа позиции, можеш ли да ми препоръчаш платформа, която да е user friendly за начинаещ, благодаря предварително.
          примерно на IB .Най -ниски лихви по ливъриджа.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Може
            понеже съм нов за капиталови пазари, разбирам, че ми трябва брокер, не е точно като крипто да си влезна в бинанс и да сложа позиции, можеш ли да ми препоръчаш платформа, която да е user friendly за начинаещ, благодаря предварително.

Коментар

аз не търгувам с акции само с крипто досега, но искамда питам може ли да се търгуват акции с левъридж и може ли spx например с левъридж
              Може

Коментар

• аз не търгувам с акции само с крипто досега, но искамда питам може ли да се търгуват акции с левъридж и може ли spx например с левъридж
                Last edited by nashap; 22.07.2023, 17:19.

Коментар

• Ето и интелекта, какво ми каза:
                  TradeStation е платформа за търговия и анализ на финансови пазари, която предлага редица предимства за търговци и инвеститори. Ето някои от главните предимства на TradeStation:
                  1. Мощна търговска платформа: TradeStation предлага напреднали инструменти за търговия и анализ на пазара, които позволяват на потребителите да изпълняват сделки на акции, опции, фючърси, форекс и други финансови инструменти. Платформата е известна със своите бързи и надеждни изпълнения на поръчките.
                  2. Графичен анализ: TradeStation предоставя мощни инструменти за технически анализ, включително различни видове графики, индикатори, линии на тренда и други. Това позволява на търговците да изследват и прогнозират движенията на цените и да вземат информирани решения за сделки.
                  3. Автоматизирана търговия: TradeStation поддържа автоматизирана търговия чрез функционалността на EasyLanguage, което е програмен език, позволяващ разработката на собствени търговски стратегии и изпълнението им на автоматичен режим. Това позволява на търговците да тестват и оптимизират своите стратегии и да ги използват за автоматично изпълнение на сделки.
                  4. Изпълнение на поръчките и достъп до пазарите: TradeStation осигурява достъп до голям брой пазари и борси, включително акции, опции, фючърси, форекс и други. Платформата предлага бързо и надеждно изпълнение на поръчките и поддържа различни видове поръчки, като лимитирани, пазарни, стоп поръчки и други.
                  5. Образователни ресурси и поддръжка: TradeStation предлага обширна библиотека от образователни материали, включително уебинари, видео уроци, статии и други ресурси, които помагат на търговците да се научат на платформата и да развият своите търговски умения. Също така, TradeStation предлага и техническа поддръжка на клиентите си.
                  Това са само някои от предимствата на TradeStation. Всеки търговец или инвеститор трябва да направи своята собствена оценка и да разгледа допълнителна информация, за да реши дали тази платформа е подходяща за неговите нужди и цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Има ли някакво предимство Tradestation? От цените, които виждам, направо се изприщвам.
                    И аз това се питам. Доста професионалисти трейдъри го ползват. Мисля, че има възможност сам да си правиш индикатори, системи, графиката да си я нагласяш, както пожелаеш.
                    Явно си заслужава, но май малко българи го ползват.

Коментар

• объем заблокированных иностранных ценных бумаг резидентов, учитываемых в НРД, эквивалентен 6 трлн рублей. Объем паевых фондов, инвестировавших в иностранные активы, теперь заблокированные, оценивается примерно в 380 млрд рублей.

С другой стороны, как сообщал спикер Госдумы Вячеслав Володин, Банк России в ответ на заморозку российских активов западными странами заблокировал на территории России средства иностранных инвесторов на сумму порядка $500 млрд. ... Накрая се възползват руските компании и чиновници.
                      Last edited by Кисимов; 06.06.2023, 14:39.

Коментар

• Някой търгува ли с Freedom? Искат ми Whatsapp, за да се разберем за прехвърляне на едни акции, което ми идва малко странно.

Коментар

• Има ли някакво предимство Tradestation? От цените, които виждам, направо се изприщвам.

Коментар

• За сега копувам акции на TradeStation | Online Trading And Brokerage Services все се канех да минавам на IB ама си останах там и съм доволен.
                            www.mastar.biz

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Всички удържат данък при източника, което е нещо бая различно от данъка върху доходите от дивиденти. Едва ли някой, който не знае разликата, ще привлече вниманието на НАП, но ако изтеглиш късата клечка и ти направят проверка, ще ревеш по форумите.
                              + 1

За дивидентите, само декларираме в приложение 8 , че вече е платен данък при източника , по-голям от 5%.

А който крие капиталовата и си мисли, че оцъкления е сляп, да, ще реве по форумите после

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Всички удържат данък дивидент. Никой не удържа данък върху капиталовата. Него си го декларираш и си го плащаш сам.
                                Всички удържат данък при източника, което е нещо бая различно от данъка върху доходите от дивиденти. Едва ли някой, който не знае разликата, ще привлече вниманието на НАП, но ако изтеглиш късата клечка и ти направят проверка, ще ревеш по форумите.

Коментар

Working...
                                X