Първоначално изпратено от tetris12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С кой брокер търгувате на чуждите борси?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЗдравейте играчи.
На повечето може да се стори тъп въпрос ама, нека да питам.
Искам да засиля някой лев (евро де) към SP500 (trading212.com), доколкото знам за търгуване в европейска борса не се плащат данъци. Избрах SXR8, но се чудя защо ми дава цена 457 евро, при положение, че spx e 4783$. Няма ли някъф етф, който да на тази цена?
Коментар
-
Здравейте играчи.
На повечето може да се стори тъп въпрос ама, нека да питам.
Искам да засиля някой лев (евро де) към SP500 (trading212.com), доколкото знам за търгуване в европейска борса не се плащат данъци. Избрах SXR8, но се чудя защо ми дава цена 457 евро, при положение, че spx e 4783$. Няма ли някъф етф, който да на тази цена?Last edited by better; 15.01.2024, 16:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеНякой може ли да сподели колко отнема депозиране на USD от българска банка по сметка в IBKR? Като гледам таксата за swift превод не малка, каква друга алтернатива има, директно от електронен портофейл доколкото разбирам не става.
Ще ги чакаш два дни и ще платиш 50$ за превода.
Обърни ги в евра и си пусни СЕПА-превод за 0.51 евро!
По-евтино излиза отколкото да ги прехвърлиш от Пощенска в ДСК например.
(щото на ИБКР европейската им банка е в Унгария, а избереш ли долари - ги засилват към ДжП. Морган Чейс)
пп
И да почерпиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКаква е тази простотия на Интерактив да ни набутват всички в Ирландия?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКаква е тази простотия на Интерактив да ни набутват всички в Ирландия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nashap Разгледай мнение
имаш предвид да използвам и фундаментален анализ ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Ако разчиташ само на ТА със сигурност ще се занулиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от nashap Разгледай мнение
забелязвам, че графиката на spx например е по зряла и кендъл патерните са по сполучливи и няма брутални уигове
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Нямаш търпение да си прахосаш бързо парите ли? Ако криптото ти носи постоянна печалба, защо се хвърляш в неизвестното?
Коментар
Коментар