Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНе търгувам, ама ги следя. Според мен това си е класически балон. Не казвам, че компанията е лоша или продукта. Просто цената на акцията за мен не е адекватна. Иначе колите им според мен са доста добри. Видях преди около 10 дни Модел С на живо. В интерес на истината, колата изглежда доста добре като изработка, а и като дизайн, макар това да е индивидуално за всеки. На мен лично ми хареса. Единственото гадно нещо, което ме втрещи е огромния екран/таблет на таблото, откъдето явно се управлява всичко. Вярно, че изглежда модерно, ама за мен е малко кичозно и грозно и не се връзва в луксозна кола Както и да е.
Преди няколко седмици акцията се изстреля, като казаха, че вече не губят пари и си вдигнаха прогнозите за производство от 20 000 на 21 000. Уаууууууууу. Направо избиха рибата
По сегашни цени пазара оценява Тесла на 12 млрд., а ГМ примерно на 45 млрд. Несериозно е.
Едните прогнозират да продадат 21 000 автомобила за 2013, а другите са произвели 9 200 000 за 2012 или приблизително 440 пъти повече. Класически балон
А да кажем примерно, че ГМ произвеждат само самосвали харчещи 40/100 както беше преди години, просто няма как да е вярно. Компанията беше напълно преструктурирана и произвежда коли като Волт, които в ежедневието са 100 по-практични от Модел С на Тесла. Все пак никой не тръгва за някъде, чудейки се дали има достатъчно автономия. Модел С или Х ще си ги купят само богати хора като 2 или 3-та кола, а доста от тези хора вече имат хибриди на Лексус, които харчат по 7-8/100 в реалния живот, а не по данни на производителя.
Според мен след няколко тримесечия, когато ще им лъсне г*за ще са перфектни за шортене при това при минимален риск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНякой търгува ли Tesla motors, дайте мнение?
Преди няколко седмици акцията се изстреля, като казаха, че вече не губят пари и си вдигнаха прогнозите за производство от 20 000 на 21 000. Уаууууууууу. Направо избиха рибата
По сегашни цени пазара оценява Тесла на 12 млрд., а ГМ примерно на 45 млрд. Несериозно е.
Едните прогнозират да продадат 21 000 автомобила за 2013, а другите са произвели 9 200 000 за 2012 или приблизително 440 пъти повече. Класически балон
А да кажем примерно, че ГМ произвеждат само самосвали харчещи 40/100 както беше преди години, просто няма как да е вярно. Компанията беше напълно преструктурирана и произвежда коли като Волт, които в ежедневието са 100 по-практични от Модел С на Тесла. Все пак никой не тръгва за някъде, чудейки се дали има достатъчно автономия. Модел С или Х ще си ги купят само богати хора като 2 или 3-та кола, а доста от тези хора вече имат хибриди на Лексус, които харчат по 7-8/100 в реалния живот, а не по данни на производителя.
Според мен след няколко тримесечия, когато ще им лъсне г*за ще са перфектни за шортене при това при минимален риск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНякой търгува ли Tesla motors, дайте мнение?
Давайте мнения ако сте търгували.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПичове-заминавам да ги видя големите акули
Довечера отпътувам за Ню Йорк,като се върна ще ви кажа дали са толкова остри рогата на Бика
Успехи ви желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДо 18,30 е сесията на евpопейските боpси, на които се тъpгуват и амеpиканските индекси - подчеpтавам ИНДЕКСИ. Така, че никой не ти говоpи да амеpиканските боpси, които наистина бяха затвоpени.
RandomTrader-a ви е написал точно и ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеhttp://www.cboe.com/tradtool/expirationcalendar.aspx
Е къде ги търгувате? Всичко е затворено в САЩ!!! Според мен, ако някой ви предлага търговия ви шмекерува и сте обречени при този, при който търгувате!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/markets/
Като натиснеш на фючъри ще видиш че последно са се трейдвали днес от 11:30.Тези фючъри се трейдват посредством CME Group в Чикаго.Питовете в Чикаго отварят в 9:30am EST до 4:30pm EST,но поради ваканцията днес нямаше "жива" сесия а само електронна.
EDIT Това което си дал е ЕТФ на фючърите.За да трейдваш паячетата борсите трябва да са отворени.
ОК, но все пак ми се струва лудост да търгуваш по това време
Успех утре все пак! : )From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/markets/
Като натиснеш на фючъри ще видиш че последно са се трейдвали днес от 11:30.Тези фючъри се трейдват посредством CME Group в Чикаго.Питовете в Чикаго отварят в 9:30am EST до 4:30pm EST,но поради ваканцията днес нямаше "жива" сесия а само електронна.
EDIT Това което си дал е ЕТФ на фючърите.За да трейдваш паячетата борсите трябва да са отворени.Last edited by RandomTrader; 28.05.2013, 00:18.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЧовек фючърите са отворени за електронна търговия, питовете в Чикаго са затворени,както и всички останали борси...
Наблягам на: May 24 - Close
NYSEARCA real-time data - Disclaimer
И Nasdaq е електронна борса, ама е затворена! Не знам... Та къде ги търгувате?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар