Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМалийй трежъритата как са виснали ..аха някой да одруса дървото и при това в доста силен ден за доларът Подозирам Бернанке знае, че ще се наложи скоро да сипва още нафта в огъня
In a year of low inflation, bondholders have suffered more than $1 trillion in losses. Here's why it happened, and could happen again.
Из статията:
Fortune estimates that the rise in 30-year Treasury rates from 6.2% at the start of the year to 7.75% in mid- September has knocked more than $600 billion off the value of U.S. bonds
http://money.cnn.com/magazines/fortu...4/10/17/79850/
Китай ще го отнесе най-много. В момента им се стопяват резервите, тъй като са главно в трежърис. В един момент ще бъдат скуизнати от марджин колове и тогава ще стане страшно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеPredi da otvarjate pozicii vijte Nikkei na mese4na
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОтварям дълга, Таргет 1,660
Извинете.
Алергичен съм към глупости.
Какъв таргет 1,660
А казват, че хората в България били песимисти...
Ти ги опроверга на 360 градуса
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеАбе рано или кьсно ще имаш среща с някоя мечка.... То е бичи пазар ама ти направо купуваш 1% под вьрха..
Днес падна 1% от 1,660 отварям нова дълга.
В тоя бичи пазар ако чакаш да отвориш дълга на повече от 1% от върха, може и 3 месеца да нямаш трейд.
А и мисля че се получи нещо като рейндж нагоре-надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОтварям дълга, Таргет 1,660
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЕто 2 чарта от мен:
1 hour E-mini S&P 500 Futures
Daily E-mini S&P 500 Futures
На първия чарт се виждa, че не можахме да пробием 1660 днес.Докато не пробием един от двата трендлайна сме без посока.Все още има доста къси който ако започнат да покриват ще истрелят цените доста бързо.Дългите както може да се досетите са още повече,ако пробиеm тренда надоло предполагам че ще стигнем 1597 доста бързо.В момента съм без позиций, ще изчакам един от трендовете да падне, до тогава само малки дейтрейдове.
За мен пазара е висок. Пет месеца все нагоре, ако има нов врьх това е по-скоро капан. Аз няма да участвам в последните напани преди някаква корекция. Кьсмет.
Коментар
-
Ето 2 чарта от мен:
1 hour E-mini S&P 500 Futures
Daily E-mini S&P 500 Futures
На първия чарт се виждa, че не можахме да пробием 1660 днес.Докато не пробием един от двата трендлайна сме без посока.Все още има доста къси който ако започнат да покриват ще истрелят цените доста бързо.Дългите както може да се досетите са още повече,ако пробиеm тренда надоло предполагам че ще стигнем 1597 доста бързо.В момента съм без позиций, ще изчакам един от трендовете да падне, до тогава само малки дейтрейдове.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
Коментар