IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Продължавам с погасяване на марджин заемите - разкарах малко златари - обикновените на btg (колците си ги къткам) и последното от газчицата на Antero, където средната ми цена е 2,69. След Гейстоп, това ми е най-големият удар. Според мен не е време за купуване. Беше миналата седмица. Естествено при тази волатилност могат да се правят добри пари от движението.

Panda - сертификати играй при еврогейските компании.
    Ей човек да не те похвали , и пак щуротии.
    За хората по дълго в темата са наясно кви ги приказва по върховете на геймстопа.

Коментар

• Гадовееееееее

https://www.telegraph.co.uk/business...idding-for-bp/
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Както казах - неефективно. Нафтата е х2.
        Според мен си е ок, интересно ми е, каква доходност вадиш на година с тези изтънчени стратегии?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Както казах - неефективно. Нафтата е х2.

Коментар

• И удушвачът прави задушаващо тръшванеее! Публиката почва да реве "Панда! Панда! Панда!"

Terziev какво стана с мидичките? Нали нямало корелация, а те надолу с над 3%? Путчето ми отишло на 0.70 в началото на сесията, казвам ти, тея иранци още малко да се скрият в мйша дупка и много добре ще се получи. Какво мислиш за авиолиниите? Нещо много скочили днес, отварям евтино ОТМ путче върху Луфтханза

Коментар

те сега е моментът за нафтата. да не говорим, че тия рафинерии, дето горяха, ще искат корабчетата да търсят нови маршрути.
              беше - тръмп си направи далаверата. Все пак трябва по някакъв начина да върне парите на тез дето го сложиха за президент.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• те сега е моментът за нафтата. да не говорим, че тия рафинерии, дето горяха, ще искат корабчетата да търсят нови маршрути.

Коментар

Виж корелацията на Шел с цената на петрола. Нещо като USO e много по-добър вариант.
                  Лош вариант, IV е високо и премиите са високи, т.е. трябва или да плащам през носа или да съм дълбоооко OTM. т.е. същия проблем като TNK. Шелл е като Total общо взето - ниска корелация, но пък IV е ниско и можеш да си вземеш опции сравнително близо до цената за без пари. Целият ми странгъл струва малко над 100 лв

Както казах, следвам плейбука на Cornwall Capital, ама тея опции трябва да имат поне някакъв шанс да проработят - целим тука 1/5 не 0/5

https://www.youtube.com/watch?v=CDunI_x3ZXU

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Защо?
                    Виж корелацията на Шел с цената на петрола. Нещо като USO e много по-добър вариант.

Коментар

Супер неефективно, Панда.
                      Защо?

Коментар

Мерси, но предпочитам странгъл върху Шел
                        Супер неефективно, Панда.

Коментар

• Мерси, но предпочитам странгъл върху Шел

Коментар

Иранците щели да затварят проходите, бързо някой да каже петролна или танкерна компания с евтини OTM кол опции. Пробвах TNK ама скъпи, Maurel et Prom дори няма опции. Нещо европейско което да не е мега диверсифицирано като Тотал?
                            TRMD
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Продължавам с погасяване на марджин заемите - разкарах малко златари - обикновените на btg (колците си ги къткам) и последното от газчицата на Antero, където средната ми цена е 2,69. След Гейстоп, това ми е най-големият удар. Според мен не е време за купуване. Беше миналата седмица. Естествено при тази волатилност могат да се правят добри пари от движението.

Panda - сертификати играй при еврогейските компании.

Коментар

• Иранците щели да затварят проходите, бързо някой да каже петролна или танкерна компания с евтини OTM кол опции. Пробвах TNK ама скъпи, Maurel et Prom дори няма опции. Нещо европейско което да не е мега диверсифицирано като Тотал?
                                Last edited by Black and white cat-foot; 23.06.2025, 09:23.

Коментар

Working...
                                X