IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Айде кеширах
    На следващата ми дълга таргета е 1,675
    кво стана с 2000?

Коментар

• Айде кеширах
      На следващата ми дълга таргета е 1,675

Коментар

• Ръст
        До края на сесията ще стигнем 1,660 и ще си кеширам дългата позиция.

Коментар

• bon jovi свирили в испания за без пари защото хората там били много бедни , СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ ГНИДИ АМЕРИКАНСКИ , ХАХО АМЕРИКАНСКИ КОПОЙ ТАКЪВ КАЖИ РЪСТ

Коментар

• Не знам какво става ама ВИКС-а има много ненормални движения.Като цяло днес много странно се движим,на мен лично това много не ми харесва....
            The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Хайде и аз да влезна в играта .

4 къси SP500 на 1655 $

Успех!
              Ашколсун Това 4 минита ли са?

Коментар

• Не е добре този пазар или не вьрви, както аз искам. Продавам моите дьлги тук и приятен уикенд.

Коментар

• Хайде и аз да влезна в играта .

4 къси SP500 на 1655 $

Успех!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тия новини доста зле ги приехме.Ако паднем под 1637 става мазало.Над 1655 късите ще почнат да покриват.След като отворим, ако се спрем и приемем тези нива, предполагам че късите ще са нетърпеливи и ще почнат да покриват.Ако продължим с пълна сила надоло почва да става много интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
                      Е днес смятам, че вече може наистина да излетим..
                      И да не е днес, все някога ще е. Пазарът е бичи.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Е днес смятам, че вече може наистина да излетим..

Коментар

• Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнение
                          Късите започнаха да покриват.ИЗЛИТАМЕ!!!!
                          Мда.. Прав излезе. Аз не вярвам да излетим особен днес, но ще купя в края на деня.

Коментар

• Късите започнаха да покриват.ИЗЛИТАМЕ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнение
                              Аз лично мисля, че ако искахме да се разпродадеме, вече щяхме да сме го направили.Всичко сочи надоло, но маркетът вече е на 8 хендъла от дъното.
                              Ами за това има пазар. Аз не сьм кьс, но няма и да сьм лонг. Купувам интрадей за 15-20 цента и останалото днес оставям на всички други. Продьлжавам да мисля под 1600 като вероятна цел, но това е бичи пазар, може и да не стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение
                                VIX направи нов 10 дневен врьх е над вчерашния рейндж. тази трейд може и да спечели, но не е ниськ риск...
                                Аз лично мисля, че ако искахме да се разпродадеме, вече щяхме да сме го направили.Всичко сочи надоло, но маркетът вече е на 8 хендъла от дъното.

Коментар

Working...
                                X