Отварям дълга, Таргет 1,660
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЕто 2 чарта от мен:
1 hour E-mini S&P 500 Futures
Daily E-mini S&P 500 Futures
На първия чарт се виждa, че не можахме да пробием 1660 днес.Докато не пробием един от двата трендлайна сме без посока.Все още има доста къси който ако започнат да покриват ще истрелят цените доста бързо.Дългите както може да се досетите са още повече,ако пробиеm тренда надоло предполагам че ще стигнем 1597 доста бързо.В момента съм без позиций, ще изчакам един от трендовете да падне, до тогава само малки дейтрейдове.
За мен пазара е висок. Пет месеца все нагоре, ако има нов врьх това е по-скоро капан. Аз няма да участвам в последните напани преди някаква корекция. Кьсмет.
Коментар
-
Ето 2 чарта от мен:
1 hour E-mini S&P 500 Futures
Daily E-mini S&P 500 Futures
На първия чарт се виждa, че не можахме да пробием 1660 днес.Докато не пробием един от двата трендлайна сме без посока.Все още има доста къси който ако започнат да покриват ще истрелят цените доста бързо.Дългите както може да се досетите са още повече,ако пробиеm тренда надоло предполагам че ще стигнем 1597 доста бързо.В момента съм без позиций, ще изчакам един от трендовете да падне, до тогава само малки дейтрейдове.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Махнах преди малко 4-те къси SP500 на ниво 1654,50 $. Т.е. 2 $ печалба )).
Оттървах се от падащата кама )).
п.с. исках просто да пробвам един индикатор . Затова скъсих индекса. Тренда е силен.
Определено ще чакам да мине срещата на ФЕД на 18-ти Юни и да си напазарувам обратно акциите, които продадох на NYSE преди 1-2 седмици .
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХайде и аз да влезна в играта .
4 къси SP500 на 1655 $
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеRandomTrader 1,660 като пробихме какво следва?The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз мисля че Бул Маркет-а тепърва започва и до 2-3 години ще стигне 2,000.
Още сме в началото, ако кредита тръгне и икономиката се разработи може да стигнем доста високо.
Ще има и корекции по пътя разбира се.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениетьргуваш зa 1% без стоп ... ами бул маркет е няма спор..
Още сме в началото, ако кредита тръгне и икономиката се разработи може да стигнем доста високо.
Ще има и корекции по пътя разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТи да не мислиш, че аз ги държа до 2,000
Търгувам ги през 1%
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениекво стана с 2000?
Търгувам ги през 1%
Коментар
Коментар