IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    РЪЪЪЪЪЪЪССССССТТТТТТТТТТТТ BYE BYE
    приятел следва последната бичи вълна най стръмната на борсите и при евро долар.шоуто много скоро ще започне. дау 16500-17000

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Голям пазар, голямо нещо, вече 21 покупки станаха.
      Дълъг засега на всички, аче бройката не е малка.

SCO,PZE,EBIX,BP,E,STO,RIG,VLO,SNP,SIMO,ESV,TUR,KBW D,SDIV,EDIV,VWO,VNM,EPHE,ECH,BRF,ZSL
      ...шъ мъ извиняваш, ама ми е малко мътна стратегията ти! Не е критика.

Коментар

• РЪЪЪЪЪЪЪССССССТТТТТТТТТТТТ BYE BYE

Коментар

• Злото кротува засега, ама среброто много се наежило днес бе
          Кът кът кът на бати.
          Хич не ми дреме че имало и индустриално приложение.
          Само да се надигне още 1-2% над 24.5$ и го гилотинирвам....на косъм ми се измъкна предната седмица мискинина
          Поста ми днес от темата за злото ..гепнах го тоя път още с отварянето
          Влязoх на ZSL на 62.6 $ - на 24.4$ сребро отговаря.
          Оттука нататък бой до дупка най малко до 18

Ей голям урожай днес. След кадъните от предната седмица сега си купих и филипинки, виетнамки, бразилки и чилийки. Бая харем стана
          Заглеждах и едни привидно много дашни индонезийско-тайски и индийски мангасарки, ма се отказах че ми намирисват нещо, а и зестрата калпава, бащите им затънали в дългове.
          И едни гардове им взех де ще ми носят парички докато ги пазят.
          Голям пазар, голямо нещо, вече 21 покупки станаха.
          Дълъг засега на всички, аче бройката не е малка.

SCO,PZE,EBIX,BP,E,STO,RIG,VLO,SNP,SIMO,ESV,TUR,KBW D,SDIV,EDIV,VWO,VNM,EPHE,ECH,BRF,ZSL

ПС Аржентинчето ми PZE и китайската ми рафинерия къртят мивки
          Last edited by pipbel; 03.09.2013, 19:57.

Коментар

KBWD,SDIV,LVL,DWX,EDIV,VGK,VWO,VIG

Някой търгува ли високо дивидентни ЕТФ-и ?
            Тая комбинация горе като че ли ми се нрави.
            Има глобална експозиция, застъпена и е Европата и развиващите се пазари, има и дивидентни аристократи. Средно 6.1% доходност носи.

По добри идеи ?
            LDIV.L / DIV.PA (едно и също е). Смятам, че парите ще дойдат в нещо от този тип през следващите месеци, ако това е, което търсиш. Аз лично не съм голям фен на този тип продукти.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Браво Майкорософт - пусна си трояснки кон и получи награда. Големите акционери сега ще спрат сделкат докато Майкрософт не дадат още най малко 2 млрд след което и 2те компании ще са по добре. Много як шорт на Епъл се очертава
              Не знам, но Нокия отиде в небесата

Коментар

• KBWD,SDIV,LVL,DWX,EDIV,VGK,VWO,VIG

Някой търгува ли високо дивидентни ЕТФ-и ?
                Тая комбинация горе като че ли ми се нрави.
                Има глобална експозиция, застъпена и е Европата и развиващите се пазари, има и дивидентни аристократи. Средно 6.1% доходност носи.

По добри идеи ?

Коментар

Ахъ. Ама кат се смешат двама слабака - дали се получава маркет лидер ?
                  Съмнително ми е.
                  Браво Майкорософт - пусна си трояснки кон и получи награда. Големите акционери сега ще спрат сделкат докато Майкрософт не дадат още най малко 2 млрд след което и 2те компании ще са по добре. Много як шорт на Епъл се очертава

Коментар

Съмнително ми е.
                    Ами, те нямат много голям избор. Умешаха се отдавна. Или се разделят и почват от нула или правят нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Брях, Майкрософт напазарува Нокия
                      Съмнително ми е.

Коментар

• Брях, Майкрософт напазарува Нокия

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          дау 17 000
                          Да де, ама кога? То може и след 50 години да стане. Пак ще си познал. Нищо не каза.

Коментар

• дау 17 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Айде каръка пак се прояви DAX-а е 1.5 нагоре

hemilio трябва да се сърдиш на Обамата че би отбой
                              Не е бил отбой,просто му се дръпна лайното,като разбра,че дори и англия не го подкрепя,сега прави така,че ако нещо се осере,да не носи само той отговорност.
                              Имай търпение.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Айде hemilio останаха ти 100 bps на DAX-а и ще избиеш късите.
                                Ама като те знам какъв си карък, сигурно в неделя Обама ще отмени военната операция по Сирия и в понеделник индексите ще се изстрелят 2-3% нагоре и пак почваш да чакаш от нулата.
                                Айде каръка пак се прояви DAX-а е 1.5 нагоре

hemilio трябва да се сърдиш на Обамата че би отбой

Коментар

Working...
                                X