If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Злото кротува засега, ама среброто много се наежило днес бе
Кът кът кът на бати.
Хич не ми дреме че имало и индустриално приложение.
Само да се надигне още 1-2% над 24.5$ и го гилотинирвам....на косъм ми се измъкна предната седмица мискинина
Поста ми днес от темата за злото ..гепнах го тоя път още с отварянето
Влязoх на ZSL на 62.6 $ - на 24.4$ сребро отговаря.
Оттука нататък бой до дупка най малко до 18
Ей голям урожай днес. След кадъните от предната седмица сега си купих и филипинки, виетнамки, бразилки и чилийки. Бая харем стана
Заглеждах и едни привидно много дашни индонезийско-тайски и индийски мангасарки, ма се отказах че ми намирисват нещо, а и зестрата калпава, бащите им затънали в дългове.
И едни гардове им взех де ще ми носят парички докато ги пазят.
Голям пазар, голямо нещо, вече 21 покупки станаха.
Дълъг засега на всички, аче бройката не е малка.
Някой търгува ли високо дивидентни ЕТФ-и ?
Тая комбинация горе като че ли ми се нрави.
Има глобална експозиция, застъпена и е Европата и развиващите се пазари, има и дивидентни аристократи. Средно 6.1% доходност носи.
По добри идеи ?
LDIV.L / DIV.PA (едно и също е). Смятам, че парите ще дойдат в нещо от този тип през следващите месеци, ако това е, което търсиш. Аз лично не съм голям фен на този тип продукти.
Браво Майкорософт - пусна си трояснки кон и получи награда. Големите акционери сега ще спрат сделкат докато Майкрософт не дадат още най малко 2 млрд след което и 2те компании ще са по добре. Много як шорт на Епъл се очертава
Някой търгува ли високо дивидентни ЕТФ-и ?
Тая комбинация горе като че ли ми се нрави.
Има глобална експозиция, застъпена и е Европата и развиващите се пазари, има и дивидентни аристократи. Средно 6.1% доходност носи.
Ахъ. Ама кат се смешат двама слабака - дали се получава маркет лидер ?
Съмнително ми е.
Браво Майкорософт - пусна си трояснки кон и получи награда. Големите акционери сега ще спрат сделкат докато Майкрософт не дадат още най малко 2 млрд след което и 2те компании ще са по добре. Много як шорт на Епъл се очертава
hemilio трябва да се сърдиш на Обамата че би отбой
Не е бил отбой,просто му се дръпна лайното,като разбра,че дори и англия не го подкрепя,сега прави така,че ако нещо се осере,да не носи само той отговорност.
Имай търпение.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Айде hemilio останаха ти 100 bps на DAX-а и ще избиеш късите.
Ама като те знам какъв си карък, сигурно в неделя Обама ще отмени военната операция по Сирия и в понеделник индексите ще се изстрелят 2-3% нагоре и пак почваш да чакаш от нулата.
Айде каръка пак се прояви DAX-а е 1.5 нагоре
hemilio трябва да се сърдиш на Обамата че би отбой
Коментар