IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    я кажи при кой брокер търгуваш ти, да му званна аз малко да те вкара в релси
    Що бе Мице!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      И аз изказвам мнение!!!
      Я,всички с мнения-браво-похвално
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

И аз изказвам мнение!!!
        я кажи при кой брокер търгуваш ти, да му званна аз малко да те вкара в релси

Коментар

до колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова
          И аз изказвам мнение!!!

Коментар

Разбрахме те!!!Гледай си твоята търговия!!!Не е нужно да си многословен!!!Писнало ми е от тема"Политика"!!!
            до колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова

Коментар

абе ето човека глейте кво е показал на чарта, не влизайте long, ше има градна жаба първа спирка 14 000 - 14500 малко пауза, да влезнат маймуните за дълго бягане да си помислят че са ударили дъното и другата спирка 11500 съвсем да тръшне всички long ентусиасти ....
              Разбрахме те!!!Гледай си твоята търговия!!!Не е нужно да си многословен!!!Писнало ми е от тема"Политика"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение

Американския отбор се готви от май месец да вземе най-много медали в Сочи.
                абе ето човека глейте кво е показал на чарта, не влизайте long, ше има градна жаба първа спирка 14 000 - 14500 малко пауза, да влезнат маймуните за дълго бягане да си помислят че са ударили дъното и другата спирка 11500 съвсем да тръшне всички long ентусиасти ....

Коментар

• 71,80 го удържахме.Замалко да се скине и кат отвързано куче дека ке го терахме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    спокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно
                    Еми те виждат че нагоре повече хляб няма и се чудят и маят каква мизерия да измислят за да излязат, обаче като си с големи позиции там работата е бая по сложна, някои от големите даже не си правят и труда да продават всичко защото разходите са по големи и само Put Options за да няма празно и после да изкупят и това по дъното и с времето се изнизват докато стане това като 2008²
                    Аз ако съм със 100млн вътре на SPY500 SPDR и съм купил на 800 за кво да продавам
                    като те ти дават лихва 2,5% кой се отказва от 2.5 млн. еи така и не е сигурно дали ще продам всичко на 1700 + разходите и т.н. бих продал малко + put опции и после buy
                    Last edited by michaelis; 13.12.2013, 12:12.

Коментар

То няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
                      Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
                      спокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                        Никакъв тейпъринг няма да има.
                        Не изключвам отново да има разнопосочни сигнали след FOMC срещата в сряда. Ще се опитат да отложат за февруари "изненадата", че не могат да спрат или редуцират QE.
                        То няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
                        Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
                        Last edited by michaelis; 13.12.2013, 11:39.

Коментар

• Никакъв тейпъринг няма да има.
                          Не изключвам отново да има разнопосочни сигнали след FOMC срещата в сряда. Ще се опитат да отложат за февруари "изненадата", че не могат да спрат или редуцират QE.
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Американския отбор се готви от май месец да вземе най-много медали в Сочи.

Коментар

ДАХ-а не го следя!!Ама СиП-чето къде 1720 може да се пазарува!!!Не ми се вярва да отиде на 1500!!!Ама знаеш ли,топка е!!!
                              Ще отиде до година да сме живи и здрави ще слезне доста под 1500 и ше си намерят причина няква криза ала бала големите да си затворят позициите и после айде пак едно и също, мама им гадна

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                колега не s@p a dow jones e mastyra който го следват всички
                                и аз така си мислех брачед, за съжаление на тая смрад SP500 се въртят много повече пари и контракти, той е 'The master' както и в EU е EuroStoxx който е много по силен от DAX. По 'големите пари' казват кой ше кара влака

Коментар

Working...
                                X