Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ аз изказвам мнение!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ аз изказвам мнение!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениедо колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеРазбрахме те!!!Гледай си твоята търговия!!!Не е нужно да си многословен!!!Писнало ми е от тема"Политика"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе ето човека глейте кво е показал на чарта, не влизайте long, ше има градна жабапърва спирка 14 000 - 14500 малко пауза, да влезнат маймуните за дълго бягане да си помислят че са ударили дъното и другата спирка 11500 съвсем да тръшне всички long ентусиасти ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
Американския отбор се готви от май месец да вземе най-много медали в Сочи.първа спирка 14 000 - 14500 малко пауза, да влезнат маймуните за дълго бягане да си помислят че са ударили дъното и другата спирка 11500 съвсем да тръшне всички long ентусиасти ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеспокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно
Аз ако съм със 100млн вътре на SPY500 SPDR и съм купил на 800 за кво да продавам
като те ти дават лихва 2,5% кой се отказва от 2.5 млн. еи така и не е сигурно дали ще продам всичко на 1700 + разходите и т.н. бих продал малко + put опции и после buyLast edited by michaelis; 13.12.2013, 12:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеТо няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеНикакъв тейпъринг няма да има.
Не изключвам отново да има разнопосочни сигнали след FOMC срещата в сряда. Ще се опитат да отложат за февруари "изненадата", че не могат да спрат или редуцират QE.
Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"Last edited by michaelis; 13.12.2013, 11:39.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДАХ-а не го следя!!Ама СиП-чето къде 1720 може да се пазарува!!!Не ми се вярва да отиде на 1500!!!Ама знаеш ли,топка е!!!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеколега не s@p a dow jones e mastyra който го следват всички
Коментар
Коментар