IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Няма да ни притеснява, чак когато тръгне, мине известно време да се види какво се случва и ако тогава не се случи нищо.

До тогава най-вероятно пазарите ще са волатилни, предимно надолу - поне в началото.
    да съгласен съм. Хрумват ми идеи за странгъли.

2004 беше така в ЮС, като затегнаха, и така през 2005 в ЕУ. После пазара още растеше 2-3 години. Това ще се случи и сега (растеж) при условие, че банките почнат да кредитират а, да не превъртат пари. Дано само да не влезем в сценария на япононя, но едва ли.
    Last edited by Martingale; 17.12.2013, 01:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
      Но тва не трябва да ни притеснява.
      Няма да ни притеснява, чак когато тръгне, мине известно време да се види какво се случва и ако тогава не се случи нищо.

До тогава най-вероятно пазарите ще са волатилни, предимно надолу - поне в началото.

Коментар

• пред мен имам сички АНАЛизи на банките. Не са единни за тейпъринга кога ще се се случи. Но тва не трябва да ни притеснява, защото пък тогава икономика ще е по силна и компаниите ще са по печевивпи. До новия крах след 4 години.

Коментар

• И аз така мисля, че няма да бутат печатницата. Ще я оставят оная новата кака да се оправя както си знае догодина.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            Ей Вуйчо, седи гледай мача бе не отваряй позиции още, тва и аз съм го праил остаи ги тея работи. Наблюдавал съм ги 100 пати и малко им свикнах на циганските номера, в деня на FOMC винаги го бутат в обратна посока преди това, както и на NFP nonfarm Payrolls. Седи нема страшно нема изпуснеш нищо гаранте ти давам и през Януари е края на фискалната година при тея мухали Американците там тряя да се видят добри числа големия срив е полека лека, седи мирен
            Те отдавна са взели решения на каде ще върви влака, тия новини и съчинени числа и глупости за на нас овчарите и калитковците
            Не го мисли,Уйча знае какво прави
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              Тук затварям дългата ми , прибирам профита и правя следната врътка :
              Отварям по 2 контракта срещуположни позиции при Дау - правя го защото
              очаквам основната посока след сряда вечерта да е нагоре , а до тогава е възможно
              да има сериозни игли надолу , като минат всички новини късно вечерта и пазарът
              се успокои , ще "отключа" дългата позиция , като разкарам късата .
              Успех !
              Ей Вуйчо, седи гледай мача бе не отваряй позиции още, тва и аз съм го праил остаи ги тея работи. Наблюдавал съм ги 100 пати и малко им свикнах на циганските номера, в деня на FOMC винаги го бутат в обратна посока преди това, както и на NFP nonfarm Payrolls. Седи нема страшно нема изпуснеш нищо гаранте ти давам и през Януари е края на фискалната година при тея мухали Американците там тряя да се видят добри числа големия срив е полека лека, седи мирен
              Те отдавна са взели решения на каде ще върви влака, тия новини и съчинени числа и глупости за на нас овчарите и калитковците
              Last edited by michaelis; 16.12.2013, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Тук затварям дългата ми , прибирам профита и правя следната врътка :
                очаквам основната посока след сряда вечерта да е нагоре , а до тогава е възможно
                Успех !
                Какво те навежда на мисълта,че пазарите след сряда ще са нагоре????

Това е руска ролетка!

Коментар

• Тук затварям дългата ми , прибирам профита и правя следната врътка :
                  Успех !
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• впервате ли погледите в плешивеца. о боже и измисления ви бог не може ви спаси

Коментар

днеска има мегдан за 2-3 лв. до сряда, аванта на биковете - target за седмицата long DAX - 9186.1 , DOW - 15905.9 , FTSE - 6523.1, CH20 - 7949.6, SP500 - 1790.9 EU50 - 2840.0

Само, че това са изчислени Fobo нива с квотите на OANDA.
                      Всички таргети са достигнати с изключение на Switzerland, очаквах поне до Вторник но явно се случват по бързо нещата
                      Last edited by michaelis; 16.12.2013, 18:26.

Коментар

• Идва срядата-всичко ще се изясни!

Коментар

• днеска има мегдан за 2-3 лв. до сряда, аванта на биковете - target за седмицата long DAX - 9186.1 , DOW - 15905.9 , FTSE - 6523.1, CH20 - 7949.6, SP500 - 1790.9 EU50 - 2840.0

Само, че това са изчислени Fobo нива с квотите на OANDA.

Може пък и Коледно рали да има, не знам FED каква чорба са забъркали този път

Аз ще гледам от страни какво става
                          Last edited by michaelis; 16.12.2013, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Аз си оставам фен на BVN, поне са диверсифицирани. + GDXJ

С тиа не мож ма съблазни, та те още не са си минали нивото от 2008 бре, до 2-та $ много ляп има да ядат.

Най доброто на младоците GDXJ e че си имат естествен левъридж. И надоле и нагоре. Злото ако падне 20% тия къде 30% им не мърда. Нищо чудно да наблюдаваме капитулация идната година докъм 20$. Там някъде требе се пълни много яко. Ма дойде ли времето да скача злия дявол - дори на ниво още от 1400-1500$ на унция ще си направил трипъл от тях.
                            А се някоя кризичка подобна на Сирия ще се появи дори и преди да му е дошло времето на следващия златен бул маркет.
                            Дам GDXJ са много волатилни, това показват и циклите за тях дъно някаде към 25 - 23, ако златото направи нови върхове, а аз съм убеден че ще направи, тея ще отидат в облаците, но сега ще има малък bounce за тях, и дано да не фалират до година да им се невиди, гледах и COT репорт то няма никой long на тва злато, само аз

Коментар

pibo ей ти тука нещо златно и дивидентно IAG
                              http://www.gurufocus.com/stock/IAG

вече станах целия у ланци, като некоя мутра
                              Аз си оставам фен на BVN, поне са диверсифицирани. + GDXJ

С тиа не мож ма съблазни, та те още не са си минали нивото от 2008 бре, до 2-та $ много ляп има да ядат.

Най доброто на младоците GDXJ e че си имат естествен левъридж. И надоле и нагоре. Злото ако падне 20% тия къде 30% им не мърда. Нищо чудно да наблюдаваме капитулация идната година докъм 20$. Там някъде требе се пълни много яко. Ма дойде ли времето да скача злия дявол - дори на ниво още от 1400-1500$ на унция ще си направил трипъл от тях.
                              А се някоя кризичка подобна на Сирия ще се появи дори и преди да му е дошло времето на следващия златен бул маркет.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Бат Мишо, много еднообразно бе...ти май си от чок златарчетата
                                То и аз имам малко в GDXJ , BVN и EPU, чакам 20$ да вляза и на GDX , ма над 10 пъти по ме кефи черното злато, както подцененото така и яко дивидентното - RIG, ESV, PZE, TGA - основните ми на нисе.
                                Кат гледам наближава времето отново да се влиза и на BP, E, TOT
                                ЕМ също има много възможности и потенциал за добри печалби. И на отделни хартии и на ЕТФи.
                                Отделни диверсифицирани минъори също са на апетитни цени сега - ТСК особено.

ПС Нещо май си се парил на БФБ-то, а
                                Няма се плашиш, зависи за какво я ползваш, ако е за дивиденти - световен намбър 1 е да знайш. 2/3 от паричките ми са в 6 кокошчици, де много добри яйчица снасят.
                                pibo ей ти тука нещо златно и дивидентно IAG
                                http://www.gurufocus.com/stock/IAG

вече станах целия у ланци, като некоя мутра

Коментар

Working...
                                X