IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 15 насковци специално за куклата . късо

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Е, че те JPM са като клон на Фед. Колко бяха по принцип? 12 май? Тази е 13-тия клон.

А за предния ти коментар. Тези глупости за Креди Агрикол, хич да не ги вярваш! Това са нагли пазарни манипулации. Преди 10-тина дни пак излезнаха с една нова. Банката се нуждаела от 60 млрд € нов капитал. Хахахаха. Смях се с глас. Че не са на нивото на БНП тва е ясно, ама то от еврозоната никоя друга не е. Ама нямат никаква нужда от рекапитализация. Както каза Пипчо малко по-рано днес, акъла на т.нар. анализатори е колкото на пиле. Те изобщо не разбират модела на тази банка и още по-малко "структурата", която се търгува на борсата, да не говорим за регионалните каси, които също се котират в Париж.

П.П. Нямам нищо общо с Креди Агрикол и никога не съм търгувал с техни акции.
      Или ФЕД е клон на JPM.

А за креди агрикол, това бе сметка на OECD, мисля че за това говориш, те естествено няма как да знаят състоянието на баланса и бяха взели най-елементарното нещо, какво е покритието на активите и със собствен капитал. И се оказа доста ниско. Същото нещо между другото се отнася и до дойче банк, но едно от нещата които в момента се обсъждат като възможност за ограничаване на риска при банките е точно фиксирано минимално съотношение между собствен капитал и активи, без да се гледа конкретния риск на активите, в допълнение към капиталовата адекватност, която пък го взима под внимание.

така че OECD не са си го изсмукали съвсем от пръстите това.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Много си скромен.
        Аз освен него имам и COP, PBR,PTR, CEO,EC
        Абсурд да оставя сондиорите си самички, трябва да има и клиенти дет плащат
        Днес си взех и рафинерийка - TSO.
        VLO-то ще почака още, трябва да се скине по сериозно.
        Последните 2 ще са ми приличен хедж на нефтеняците като падне олиото, щот им се увеличава спреда, а те от него си печелят. И те са кат целия сектор с направо капитулантски РЕ-та...ще кажеш че няма фракинг бум там в щатско дет ще се нагушат от него кат пуяци.

Много яко днес - 1.2% над индекса вървя.
        Само олиото съм му взел страха и не смее да мръдне, разбрало е че го шортя
        И аз купих COP днес, би трябвало да изкарат добри пари при тези цени на нат. газ и петрола.
        Малко скъпо го взех, но все пак още има дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Така в САЩ ако искаш експозиция към развиващи се пазари си взимаш сити, ако искаш експозиция към американския пазар на недвижими имоти и не искаш инвестиционна банка си взимаш Уелс Фарго, ако искаш банка с проблеми си взимаш БАК, и ако искаш нагъл гигант опитваш се да мачка всичко си взимаш JPM.
          Е, че те JPM са като клон на Фед. Колко бяха по принцип? 12 май? Тази е 13-тия клон.

А за предния ти коментар. Тези глупости за Креди Агрикол, хич да не ги вярваш! Това са нагли пазарни манипулации. Преди 10-тина дни пак излезнаха с една нова. Банката се нуждаела от 60 млрд € нов капитал. Хахахаха. Смях се с глас. Че не са на нивото на БНП тва е ясно, ама то от еврозоната никоя друга не е. Ама нямат никаква нужда от рекапитализация. Както каза Пипчо малко по-рано днес, акъла на т.нар. анализатори е колкото на пиле. Те изобщо не разбират модела на тази банка и още по-малко "структурата", която се търгува на борсата, да не говорим за регионалните каси, които също се котират в Париж.

П.П. Нямам нищо общо с Креди Агрикол и никога не съм търгувал с техни акции.

Коментар

• новия биткойнзло е на ред , нали редко

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
              Искрено се надявам да си прав.

P.S.

Утре започват да разтеглят локумите за дълга.
              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                моя таргет се отдалечава няма нищо по убавиня
                Искрено се надявам да си прав.

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• моя таргет се отдалечава няма нищо по убавиня

Коментар

• това колега е продаване на боклуци на връх . скоро ще се разбере

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Усетил си ма, кво да прая, слабост са ми.

Равен , да - на хамериканския съм.

А за тази какво би казал. Хубав дивидент, ама скъпичка ми се чини.
                      Сигурно е от тия ютилитиобразните дето им викаш....

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NYCB
                      Американските банки не ги следя освен големите четири. Основното при банките е че малките банки са прецакани в дългосрочен период - така човек може да се фокусира само в най-големите.

Така в САЩ ако искаш експозиция към развиващи се пазари си взимаш сити, ако искаш експозиция към американския пазар на недвижими имоти и не искаш инвестиционна банка си взимаш Уелс Фарго, ако искаш банка с проблеми си взимаш БАК, и ако искаш нагъл гигант опитваш се да мачка всичко си взимаш JPM.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        късо и от тука . кажи ръст бич. таргета 3385
                        Колега,

Затвори гапа на 3620. Ключово ниво.

Да видим. Има вариант и това да е върха (колкото и трудно да се хваща).
                        Оттук до 3635 има сериозна съпротива. Може и да се наиграем ама нейсе.

Поздрави и успехи!

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Абе остави се! Всичко е манипулация до на*иране. Лятоска, след увеличението на капитала си бях купил Комерц на 6,2, ако не се лъжа. Продадох ги на 13 преди 2 седмици като беше голямото суркане (те между другото не мръднаха). И кво се промени питам аз през това време? Скелетите се съживиха ли, кво стана? Както и да е, важното е търговията да върви.
                          Комерца е типичен пример на този тип банки, които се търуват като интернет компании - при тях няма никакъв фундамент - всичко е очаквания. А иначе голямата заплаха за тях е оценката на качеството на активите и последващия стрес тест - ЕЦБ каза че ще има жертви - т.е. пазара в момента смята че няма да е затваряне на очите както бяха предходните стрес тестове. Комерца си е жертва от всякъде - тя така се е омотала в лоши кредити, ниска рентабилност и високи разходи че се чудя защо сами не си сложат край на мъките и да си върнат лиценза.

Всъщност германските банки ще бъдат основните жертви, дори и Дойче банк не е никак добре, но най-вероятно тя ще го мине, защото е прекалено огромна - ако има затворени или национализирани банки, най-вероятно най-много ще са от Германия, и по една две малки италиански и испански и може би ще има шамарене на Креди Агрикол - но и тя е прекалено голяма за да и направят нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Не е съвсем така. Всяка банка която се търгува на ПБ под 1 се търгува така защото пазара смята че в активите и има прекалено високи скелети. Т.е. че Собствения и капитал не е такъв какъвто го обявяват.

От тази гледна точка към настоящия момент е по-добре човек да си взима капитализирани добре банки с ПБ над 1, но с потенциал за ръст на основните им пазари, отколкото да взима банки с ПБ около 0,8, но с потенциални скелети, които след АКР на ЕЦБ да излезат наяве.

Преди година, като се търгуваха на ПБ 0,4-0,6 си заслужаваше риска, но те повечето банки от тогава скочиха значително.

Искам да кажа че към моментните пазарни капитализации една част от банките се търгуват реално като интернет компании и фърчат нагоре като тях - всичко е растеж. Други се търгуват като ютилитис. Аз лично моите съм ги разделил на 50/50. Това само с фърчащите е много изнервящо
                            Абе остави се! Всичко е манипулация до на*иране. Лятоска, след увеличението на капитала си бях купил Комерц на 6,2, ако не се лъжа. Продадох ги на 13 преди 2 седмици като беше голямото суркане (те между другото не мръднаха). И кво се промени питам аз през това време? Скелетите се съживиха ли, кво стана? Както и да е, важното е търговията да върви.

Коментар

Аааа не, не така. Недей си измива ръцете с Равновесов. Взел си я, щото и е най-голям дивидентЯ! Гиди маймуно!
                              Усетил си ма, кво да прая, слабост са ми.

Равен , да - на хамериканския съм.

От тази гледна точка към настоящия момент е по-добре човек да си взима капитализирани добре банки с ПБ над 1, но с потенциал за ръст на основните им пазари
                              А за тази какво би казал. Хубав дивидент, ама скъпичка ми се чини.
                              Сигурно е от тия ютилитиобразните дето им викаш....

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NYCB
                              Last edited by pipbel; 11.02.2014, 20:56.

Коментар

Е не всичко е ПЕ. Едно е да купуваш 1 лев хартия за 1,5 лв. друго е за 50 стинки
                                Не е съвсем така. Всяка банка която се търгува на ПБ под 1 се търгува така защото пазара смята че в активите и има прекалено високи скелети. Т.е. че Собствения и капитал не е такъв какъвто го обявяват.

От тази гледна точка към настоящия момент е по-добре човек да си взима капитализирани добре банки с ПБ над 1, но с потенциал за ръст на основните им пазари, отколкото да взима банки с ПБ около 0,8, но с потенциални скелети, които след АКР на ЕЦБ да излезат наяве.

Преди година, като се търгуваха на ПБ 0,4-0,6 си заслужаваше риска, но те повечето банки от тогава скочиха значително.

Искам да кажа че към моментните пазарни капитализации една част от банките се търгуват реално като интернет компании и фърчат нагоре като тях - всичко е растеж. Други се търгуват като ютилитис. Аз лично моите съм ги разделил на 50/50. Това само с фърчащите е много изнервящо

Коментар

Working...
                                X