If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Струва ми се доста подценяват рашъните..Когато някой може да изкара 51 милиарда за една олимпиада и след това много не му пука а действа без да бие тъпана ...хм RSX-a хич не изглежда зле
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Газпром и Роснефт.
Знаеш ли че вече роснефта е по голям от ексона ?
Ей тоя Пут голям путъо излезе. Подвиса си опашката и избяга.
Се се надявах още ден-2 да издържи и повечко да напазарувам на 10- 20% по надоле, ма не би..... обосрался оня бляд.
Спокойно, има време. Аз мисля, че RTS не бива да се купува преди да стане 600-650 пункта!
пазара е са много силен шорт... днес е такъв ден в който това е особено видно. Извън портфолото котео не барам с много малки изключения правя по двайсетина трейдове на месец на акции с 50-100 евро профит от дълги, но съм скъсил Ръсел2000 малко по-агресивно от 1180 и ме обрулиха здраво - почва да става нечовешко за късите и предполагам че ръста е основно заради покриване на къси от марджин колове и слаба психика а не заради покупки
''
Ръсел и Насдак не бих ги шортил, но Европейските индекси и С&П да.
Скоро идва корекцията (края на Март - Април).
"Бъфет за кризата в Украйна: Време е да се купуват акции"
Ето и човека ви го казва, купувайте акции
Незнам какво има впредвид, но аз не купувам а шортя.
Къс С&П 1870 таргет 1855.
Щом Бъфет ти говори да купуваш, шорти
пазара е са много силен шорт... днес е такъв ден в който това е особено видно. Извън портфолото котео не барам с много малки изключения правя по двайсетина трейдове на месец на акции с 50-100 евро профит от дълги, но съм скъсил Ръсел2000 малко по-агресивно от 1180 и ме обрулиха здраво - почва да става нечовешко за късите и предполагам че ръста е основно заради покриване на къси от марджин колове и слаба психика а не заради покупки
''
Коментар