IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Какво точно те интересува?

След кратко проучване мисля че намерих къде да паркирам останалия кеш и този път ще е в сектор за който не знам особено много - МАЕРСК. Днес направих първа покупка - предполагам до края на Януари ще съм завършил с покупките.
    Цените на транспорта вървят на долу и напоследък често се случва да се отлагат отплавания защото не са запълнили капацитета на корабите

Тези неща ще се отразят в отчетите на превозвачите когато отчетат настоящото тримесечие което ще е след януари следващата година

Свръх печалбите които генерираха след Ковида вече ги няма и дано добре да си си направил сметката защото цената в момента е по висока от пред ковидното равнище, а Европа тепърва ще изпада в рецесия

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Чили? Някой с идея кои дърпат 15%, кои 30%? Литият на колко го облагат?
      Какво точно те интересува?

След кратко проучване мисля че намерих къде да паркирам останалия кеш и този път ще е в сектор за който не знам особено много - МАЕРСК. Днес направих първа покупка - предполагам до края на Януари ще съм завършил с покупките.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4129345[/ATTACH]

За съжаление позицията ми там е съвсем символична. Ликвидността тук е безобразна, а нямам нерви да следя още една валута. Към момента съотношението BTU/METC/HCC/Yancoal при мен e 12/5/2/1.
        Ликвидноста е за около 2 мил на ден в Австралия а иначе я има и на Франкфурт, където ликвидността е доста по-ниска. За опции не съм проверявал, защото си е дивидентна компания. С опции търгувам само недивидентни компании.
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Виж YAL.AX
          Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-11-14 115948.jpg
Views:	1
Size:	48.4 КБ
ID:	4129345

За съжаление позицията ми там е съвсем символична. Ликвидността тук е безобразна, а нямам нерви да следя още една валута. Към момента съотношението BTU/METC/HCC/Yancoal при мен e 12/5/2/1.

Коментар

С METC сме x 2. Съответно продаваме половината позиция. Сега чакаме BTU кога ще изригне.
            Виж YAL.AX
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Нъц. Нямах ресурс за повече в UK. Упражниха ме и от чилийската бира. Хубавото е, че всичко литна тия дни и сега с wjg колибите съм почти на нула. Не прецених. Но то и нямаше как, беше бая на сляпо този залог.
              Колибите и петрола са ти слаби страни.

Коментар

• С METC сме x 2. Съответно продаваме половината позиция. Сега чакаме BTU кога ще изригне.

Коментар

• Ммм, обичам Ноември... месец на дивиденти!

Коментар

• Чили? Някой с идея кои дърпат 15%, кои 30%? Литият на колко го облагат?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                      Long UBER and PLTR.
                      Купуваш на съпротиви

Коментар

• Long UBER and PLTR. Чудовищен обем в DUOL, фондовете наливат, но засега ще изчакам да върне малко. Оказа се много приятели ползват това приложение

Коментар

• Нъц. Нямах ресурс за повече в UK. Упражниха ме и от чилийската бира. Хубавото е, че всичко литна тия дни и сега с wjg колибите съм почти на нула. Не прецених. Но то и нямаше как, беше бая на сляпо този залог.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                            Терзо ако в петък не си си докупил Паткинсън и утре няма да е чак толкова късно
                            Терзо ако си ме послушал вече си прилично на печалба и от английските колиби

Коментар

Нямам идея за Ферари, но не бих пипал лукс и гейропа и с лайняна пръчка. Отделно има нещо сбъркано в начина по който избираш икономическите субекти, за които да се венчаеш. Препоръчвам ти да вкараш целия свободен капитал в ДЦК фонд с падеж до максимум 6 месеца.
                              За 6 месеца не си струва ,такси това онова отивам на някакви си процент и половина да са по добре депозит.Така съм и направил на Ти Би Ай.По ликвидно е,лукса сектора се възстановява вече полека лека.Мойте акции хвърчат,за Вашите не знам

Коментар

• Нямам идея за Ферари, но не бих пипал лукс и гейропа и с лайняна пръчка. Отделно има нещо сбъркано в начина по който избираш икономическите субекти, за които да се венчаеш. Препоръчвам ти да вкараш целия свободен капитал в ДЦК фонд с падеж до максимум 6 месеца.

Коментар

Working...
                                X