If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Класика,чакат да се обезкуражат и последните мечета,и тогава,когато всичко е най-розово,ще дойде сечта,ама ние тоя мач сме го гледали и нема да се плашим
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
не го виждам да пада тая седмица под 16500. има още сили за нагоре.проби ол тайм хай, държи над него вече няколко часа. поне още 150 -200 поинта на север ми се привиди преди по-сериозна корекция. ама де да го знайш, тук сме в teror incognita
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
5 къси дакса и 4 абдала , насковците съм ги наройл кат прасенца , търся им на тиа близки цели доле. инак докато не вида наско на 2930 нищо дългосрочно не завтарям
ох руки направо разбиваш ами какви къси се привиждаха на еврото на 1,3999999999 ама стана
е тя картинката си беше за лонги в индексите на дейли. а ойрото го проспах. видях го @ 3950 и не даде чист сигнал цели 90 пипа, освен един съмнителен на 1 мин. а после ме хвана шубето. виж в петъка даде чист сигнал за шорти @ 1,3835, та дръпнах 70 пипона. не се оплаквам де 25% от 250 пипа движение не е лошо ич.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар