IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• As Nasdaq falls, buying opportunity arises
    това от яхуто

Коментар

• тоя редко се загуби не казва ръст на дакса

Коментар

• мен мама ме учи като тръгне дакса надолу броя - еднааааа двееееее триииии четири пет вълни и една седма да избием стоповете на вълновиците . та сега дакса прави пета
        инак следобяда вчера и днес подслушах разговор на американско брокерче преди 16,30 с клиент- то му викаше хей дюююююд дау катери ще изпуснеш влака . да копувам ли . и клиента каза купувай ще изпуснем влака . и така сега двама хамериканци са само на царевeйшън . хохохохо

Коментар

• Фююююуууууууу, буффффф! ... кът камък

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Look Around the Poker Table; If You Can’t See the Sucker, You’re It
            много правилно!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              нишо не разбирам, въртат сучат на горе на доле все мойте златни бълхи на доле ходят, няма злато на горе, няма индекс на горе, кво праат тея долни пендели - не знам ...
              Ами шорти бре! Като знаеш, че ще го закарат на 1000 шорти!!!!!! Щот точно натам е тръгнало, ако не си забелязал.

Коментар

• Look Around the Poker Table; If You Can’t See the Sucker, You’re It

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  нишо не разбирам, въртат сучат на горе на доле все мойте златни бълхи на доле ходят, няма злато на горе, няма индекс на горе, кво праат тея долни пендели - не знам ...
                  Докато не го докарат до1000 долара няма да мирясат.

Коментар

• нишо не разбирам, въртат сучат на горе на доле все мойте златни бълхи на доле ходят, няма злато на горе, няма индекс на горе, кво праат тея долни пендели - не знам ...

Коментар

• а тука съм , джиткам , иначе нямаше вчера никаква изненада таргета ми беше 16050 и зверски отскочиха от него . все пак си мисля че ще има още един заход към 16025. успех

Коментар

• Архитекте, де се криеш? Снощи те хванаха май на къс пас към края на сесията. Голяма врътка направиха, не може да им се отрече.

Коментар

• Буров викаш ние цацата нищо не разбираме

Коментар

• Клъц клъц.само чутурляка на дъртия ли ви беше бичета.тренда дето вика редко е надолу
                            Last edited by the architect; 14.04.2014, 23:18.

Коментар

• Странно технологичния оптимизъм рак изчезна а беше оптимистично .ката кажа трепя .трепя .егати мъдроста

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                Твоите Номера Със опции не ги разбирам. Бос съм, там. Ще мълча
                                ми и аз не съм експерт ама мъчим се там ко да прайм, има повече поста обаче от колкото ако цъкаш директно на индекса, шанса е по голям с тея дивотии и не знам защо но винаги тряя си му контра с тея оппции а аз тва го умеем най добре все контра да съм и за тва ме трщят на CFDтата

Коментар

Working...
                                X