If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Равен, нали биотехите ти бяха от любимите и следени сектори.
Дай мнение ако си го гледал тоя цеф , все пак тия над 8% диви ме изкушават, а и гилда е най големия холдинг с 10% тегло...
Има си и братче HQH...
Равен, нали биотехите ти бяха от любимите и следени сектори.
Дай мнение ако си го гледал тоя цеф , все пак тия над 8% диви ме изкушават, а и гилда е най големия холдинг с 10% тегло...
Има си и братче HQH...
Обаче моше не намираш ли нещо символично.гнилочите са завъртяха около седмица около 626 и малко нагоре и после със сплит без сплит на 100.защо стана точно така около тази цифра моше. Така ще стане и за мойте цели надолу ама дау не могат да го сплитват мухахааааааа
мерк се напъват от години с лекарства против хепатит - и до сега само се дънят. А за 4-5 години нищо чудно да няма кого да лекуват - поне в развития свят.
Лимон трета употреба а дъното се не вижда...Явно икономическото възстановяване няма нужда от индустриални фирми а само таблет свързан с две жици в мозъка на потребителя и алготата да пукат HFT
знам много добре какво е диверсификация и ха дано си "обогатил" портфейла с по печеливши позиции че това което очаквам може и минуса да стане 6 цифрен
p.s дано не си "диверсифицирал" с други индекси
ше стане минуса 50 цифрен, какво очакваш, всеки си има глава на раменете да прай квот знае ти кОпувай, аз не ща тва е то и съм все още шорт на 9930 като стане така, че да преценя ставам слагам загубата в джеба и си заминавам ...
Аз си мислех че пак някой сенатор се е изказал неподготвен за цената.
Да, не е особено приятно, ала време бол, поне 3-4 години ще минат преди евентуално да стане по тегаво за гилда. Ма дотогава я камилата, я камиларя, може и индексо да е 40-50% надоле.
Все още ги виждам на 100-110 до има няма 1 бременност време, ма едва ли ще стискам всички за дабъл. Па не се знае де, ще видим..
мерк се напъват от години с лекарства против хепатит - и до сега само се дънят. А за 4-5 години нищо чудно да няма кого да лекуват - поне в развития свят.
Аз си мислех че пак някой сенатор се е изказал неподготвен за цената.
Да, не е особено приятно, ала време бол, поне 3-4 години ще минат преди евентуално да стане по тегаво за гилда. Ма дотогава я камилата, я камиларя, може и индексо да е 40-50% надоле.
Все още ги виждам на 100-110 до има няма 1 бременност време, ма едва ли ще стискам всички за дабъл. Па не се знае де, ще видим..
Коментар