If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Gild расте повече от биоген и за година и за шестмесечие и за тримесечие, дори и за месец, въпреки днешния ръст на биоген. Те и гилд дават отчети днес след затварянето така че нещата може още повече да се разминат.
Абе светнете ме къде гледате календар кой кога ще вади отчетите си?
Ценка баце прасетата са едни дето се правят на голяма работа кат бат ти мохамед али а после за нищо друго освен за хумус не стават. Затуй че пускай каси насдак и в някоя важна минута ще почерпиш. Минита имаш ли. Па няма да се даваме на некви еврей я. Ленин между другото и той бил еврейн
Глейте Биогена и си правете сметката где ще е жилетката до макс. 2-3 години.
Неверниците пак ке гледат така ...
И моята HQL здраво нагоре днес.
Съвсем скоро и джилетите ще пускат бая кръвчица на шортаците.
Gild расте повече от биоген и за година и за шестмесечие и за тримесечие, дори и за месец, въпреки днешния ръст на биоген. Те и гилд дават отчети днес след затварянето така че нещата може още повече да се разминат.
all sell 17.60 - 57% up за пет месеца - без дивидента . Тая бразилка сериозно ме изтощи и не устисках с 10 цента до таргета ми.
Досега мислех, че такива печалби има само на БФБ
Проти, страшни сме таймери
Ай сега да стискаме палци на Дилма и пак яко бай брасченца на 10 гущера
all sell 17.60 - 57% up за пет месеца - без дивидента . Тая бразилка сериозно ме изтощи и не устисках с 10 цента до таргета ми.
Досега мислех, че такива печалби има само на БФБ
е който търси намира, аз така почнах с еларга и беше много гот все пак трябва да е със сериозна част от портфейла щото иначе се размива
сега сигурно се мислиш за финансов гуру вече [/QUOTE]
Съвсем не - сигурно защото рискувам собствени пари. Чувал съм , че финансов гуру казват на онзи, който върти чужди пари
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар