IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дата на обема 11,04,2014

забележете минута 16.30

мухахааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      класика - на 3903 ми удари марджин кол и почна да връща.... добре че пак си го скъсих от 3902- СЕЕЕЕЧ! дано не се налага да довнасям
      ма и тая година ако качат индексите 10-15% после пак ще гледаме
      наско долу на 3456 има да си тества най големия си обем на 5 мин . от там еврейте хаховци почнаха да бият стопове . ама ще го тестваме . да знаете . тука няма шега така ще минита и пей сърце . после по горе споменатите нали знаете какво ще ги правим

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Голдман току що каза купувайте Нетфликс.
        Досега не беше сигурно, но от тук нататък си заслужава.
        Голдман явно са решили да пуснат къси Нетфликс от 590 $ и сега искат някой друг да им закара цената до там!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
          класика - на 3903 ми удари марджин кол и почна да връща.... добре че пак си го скъсих от 3902- СЕЕЕЕЧ! дано не се налага да довнасям
          Почвам да се притеснявам!!!Май сме много на кльона!!!

Коментар

• Ами сега ?

Не забравяйте късите не са за хора със слаби сърца
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• класика - на 3903 ми удари марджин кол и почна да връща.... добре че пак си го скъсих от 3902- СЕЕЕЕЧ! дано не се налага да довнасям

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                Добри идеи колкото щеш, но основно за къси
                Намалил съм дългите, засилих преди малко късите и чакам краша. добра дълга идея е среброто според мен,
                Хората си мислят че гледайки Наско как се е наперил няма смисъл от внимание и ще им дойде много ненадейно. Даже мисля, че почва точно сега и очаквам над 15% корекция
                бързаш мо събота и неделя като се сговни и гледай понеделник ко става

Коментар

• Пускайте си малки къси на наско пичове от тук нататък.не се набутвайте така бързо.урожаят после ще е добър.уверявам ви. тъпите хаховци и редковци еврей ще се пръснат от яд че има късаци.мухахааааа.мойте къси са за 3456 и трупам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Каше на 84.7 на ония спекулативните жилетки де бях грабнал неотдавна на 79$
                    Останалите все още ми са 19% от портфейла, ма вече на 72$ средна
                    Дабъла е пред тях

Пак се събрали 12% кеш..
                    Дайте някоя добра идея де ?

Чи кат гледам нямам много идеи, освен след 3-те силоза царевичак още един да натоваря...
                    Добри идеи колкото щеш, но основно за къси
                    Намалил съм дългите, засилих преди малко късите и чакам краша. добра дълга идея е среброто според мен,
                    Хората си мислят че гледайки Наско как се е наперил няма смисъл от внимание и ще им дойде много ненадейно. Даже мисля, че почва точно сега и очаквам над 15% корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Май май за 4 юли са решили сипчо да покори 2-та бона.
                      Натам вървят нещата гаче..
                      ще ги покорят,защо да не ги покорят.
                      Въпроса е това нахалство и алчност,какво ще им коства след това.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Нямат стигане американците!!!Няма да развалят празника!!!
                        Май май за 4 юли са решили сипчо да покори 2-та бона.
                        Натам вървят нещата гаче..

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                          Отворих къса от 16956 и още една чакаща на 16990. Дано не рече да скача повече от това.
                          Нямат стигане американците!!!Няма да развалят празника!!!

Коментар

• Отворих къса от 16956 и още една чакаща на 16990. Дано не рече да скача повече от това.

Коментар

• дзън 16969. сега въпроса е как ще коригираме . предлагам да спрем графиките и на 1$ да отворим
                              Last edited by the architect; 01.07.2014, 19:48.

Коментар

• В нашия инвестор имаше готина статия днес http://www.investor.bg/web/456/a/gol...htata-,175320/

Щеше ми се има повечко японски компании там, ма колкото толко

Коментар

Working...
                                X