If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
класика - на 3903 ми удари марджин кол и почна да връща.... добре че пак си го скъсих от 3902- СЕЕЕЕЧ! дано не се налага да довнасям
ма и тая година ако качат индексите 10-15% после пак ще гледаме
наско долу на 3456 има да си тества най големия си обем на 5 мин . от там еврейте хаховци почнаха да бият стопове . ама ще го тестваме . да знаете . тука няма шега така ще минита и пей сърце . после по горе споменатите нали знаете какво ще ги правим
класика - на 3903 ми удари марджин кол и почна да връща.... добре че пак си го скъсих от 3902- СЕЕЕЕЧ! дано не се налага да довнасям
Почвам да се притеснявам!!!Май сме много на кльона!!!
Добри идеи колкото щеш, но основно за къси
Намалил съм дългите, засилих преди малко късите и чакам краша. добра дълга идея е среброто според мен,
Хората си мислят че гледайки Наско как се е наперил няма смисъл от внимание и ще им дойде много ненадейно. Даже мисля, че почва точно сега и очаквам над 15% корекция
бързаш мо събота и неделя като се сговни и гледай понеделник ко става
Пускайте си малки къси на наско пичове от тук нататък.не се набутвайте така бързо.урожаят после ще е добър.уверявам ви. тъпите хаховци и редковци еврей ще се пръснат от яд че има късаци.мухахааааа.мойте къси са за 3456 и трупам.
Каше на 84.7 на ония спекулативните жилетки де бях грабнал неотдавна на 79$
Останалите все още ми са 19% от портфейла, ма вече на 72$ средна
Дабъла е пред тях
Пак се събрали 12% кеш..
Дайте някоя добра идея де ?
Чи кат гледам нямам много идеи, освен след 3-те силоза царевичак още един да натоваря...
Добри идеи колкото щеш, но основно за къси
Намалил съм дългите, засилих преди малко късите и чакам краша. добра дълга идея е среброто според мен,
Хората си мислят че гледайки Наско как се е наперил няма смисъл от внимание и ще им дойде много ненадейно. Даже мисля, че почва точно сега и очаквам над 15% корекция
Коментар