Късу дакс че изкочи обемче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа, ама на злото е разпродажбата, и още има бол...
Виж жилетките си знаят посоката, само една е, чакай ги на 140-50 за коледа.
Купи си опциЙ от тях, нали ги фащаш вечечакам една бесна опция на тъпото SPX ама нема ей са ми слизат тука педали ньедни, ама кат гледам ше го върнат то толкоз лесно не пада тва и после само кабадан ...
между другото кат почне големото на доле не знам с твойте самобръсначки ама може да поемат и те една тояга, това си е мое мнение де ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеНа кой инструмент е била тази промоция - при мен виждам low 1262.33 за XAUUSD?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемиии бесна разпродажба бе кат на Илиянци, как какво ще става ... и купуаме тва ше става ...
Виж жилетките си знаят посоката, само една е, чакай ги на 140-50 за коледа.
Купи си опциЙ от тях, нали ги фащаш вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеко става бичаци пак ли се борите за 5 -10 $. на 1255 ми е последната добавка на злото от там вече отскок ще има . за това е цялата борба . нали еврейчета
Коментар
-
Любимият номер на дирижора, отново в ход!
Овърнайт да бият съпротивата с нищожни обеми на фючърси и така да накарата тракърите (ИТФ и т.н.) да купуват с отварянето на пазара... така бият върха, но "изведнъж" се оказва че няма фолоу труу купувачи и пазарът кльопва...
На макс са напънати пазарите - от акции, до бондове и валути... скоро ще гледаме развръзка... и ми се струва че ще е брутална... и разбира се дирижирана!
Без препоръки, разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеАрхи , не се ли умори да го тъпчеш тоя дакскът гледам дау се е извисил и се мъчи да надига глава към нови рекорди СиП и той даксито да не ги последва
У Европата нещата не са никак розовиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар