IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лазерно прецизен и координиран удар върху Епъл. Удоволствие е да се гледа как работят колегите фундаменталисти отвъд океана.

Коментар

• пуууууу малко и за мене две три бройки голямо стискане голямо нещо . кат в девически манастир

Коментар

• Eхаа, супер промоция на зрънчовци...лап още по 1 силоз JJG + WEAT

Коментар

• между другото положителни новини от всякъде усещам скоро сеч имам и екстремум на минетка равен с тоя на 3636 така че 4123 и започваме , мисля дори до моето любимо 3581. абе красиви моменти предстоят винаги познавам .
          Last edited by the architect; 03.09.2014, 13:15.

Коментар

• ше ги трепя уа . това ми е мисията един мой приятел казва че като си поставиш високи цели и все по някакъв начин ги достигаш . въпроса е да ги поставиш

Коментар

• луд умора нема . въпреки новите рекодчета . ама след нови рекорди следва корекцийка нал тъй Архи

Коментар

• охааааааа унекален индикатор за чутури просто съм непобедим . хаховци еврей времена пречка ще бъдат ,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

• ай сега една чутурка на дакса за надоле обаче майкъле си прав фибото точно на 9777 са го нагласили
                  Last edited by the architect; 03.09.2014, 11:46.

Коментар

• сега фашагите се пънат на некви минетке да ми правят чутури . ами на дневна туй дето ще ги изблъска на 7777 . ще пищат

чекам злото на 1255 от там тръгваме

Коментар

• Е трупам си от кумова срама

Коментар

• Абе не го шорти са бе Archi погледни, че скача заеби го към 700/800 къси ....
                        треа погледна пак там таргетите, но ми се чини за Даксония някъде 735 беше за месеца нещо ...
                        Last edited by michaelis; 03.09.2014, 11:23.

Коментар

• Бичетата се разбесняха.....
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Късу и на останалите

Коментар

• Късу дакс че изкочи обемче

Коментар

• тъй е майкъле трудно ми е на мен късака . ама днеска на мен поднасят венец и бокет утре аз на тях поднасям . мухахаааааааа

Коментар

Working...
                                X