сега от мен един съвет . хващате 16715 и сега до дето стигне два пъти надолу после
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене знам аз у тех се кълнем, нема избушляци там, само ракети 10% за ден смятай за седмица ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеархитекте братле и 18 000 ще видим преди голямото падане.тя се видяла.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде стига с тия избушляци бе...виж жилетката ми дава двойно по малко от това днес, ала кат ми е 40% от всичко...та смятай....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее за ко да не го барам ей вече е 10.42% да си ебе и ракетата е тва SSRI ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеlong SPX +1840/-1845 NOV 20 -0.80$ (в превод ше стои над 1845 до 20.11.2014) 3 парчака да видиме дали ше ме огрее за си взема печалбицата ...
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
аз затова я карам на стоп-тармък,обаче все сънувам че направило някакъв гап.прескочило ми тармъка и ми гризе портфейла
п.п наздравеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
ето виждаш ли хухото кат го шибна по едната бузонка и дава другата
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетихо де,ще вземеш да ги урочасаш.фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пак
пък ако пръдне путин и са оцапали смокингите
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетихо де,ще вземеш да ги урочасаш.фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пак
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПреди 15$ SLV не барам.
Не че не може иде и до 10-12....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
ето виждаш ли хухото кат го шибна по едната бузонка и дава другата.фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пак
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениесреброто ще върне едни 30% до нова година. Buy 1000 oz!
И да добавя... никакви стопове но лимитиран ордер за още толкова на 16,20
Не че не може иде и до 10-12....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДокат сложа поне едни 60%, т.е докъм 68-70$
ПС Я да се радиоактивирам аз с една закуска уранец, на 12$ с 16рси и кеш бол - как да се удържи контрарно чиляк, оно си плаче кат бебе за взятка....
Най много да цъфне сегинка 4-те д-та да ми обяснява как олиото и ураня нямали бъдеще...гаче сме с 50 годишен хоризонт..
Коментар
Коментар