If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много неликвидни са тия спредове - в момента bid/ask е -1.25/-0.30.
Как я постигна цена от -$0.8, с пазарна или лимит поръчка?
Дори видях положителен ask $0.6, което сигурно значи че за да поемеш на някого риска трябва да си платиш.
даже сега в момента е -0.85 Credit Bull Put Spread на NOV 20 -1840/+1845. Виж погледни в Thnikorswim ти къде ги гледаш тея спредове?
aaaaa да да да глей са събери тея двете -1.25 + -0.30 = -1,55 / 2 = -0.75 (midpoint) това е спреда в момента (кредитен спред) тва купуваме и продаваме защото е по-евтино и с по-голяма % успеваемост от дебитните спредове където хем шанса ти е по-малък хем са и по скъпи.
long SPX +1840/-1845 NOV 20 -0.80$ (в превод ше стои над 1845 до 20.11.2014) 3 парчака да видиме дали ше ме огрее за си взема печалбицата ...
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
Много неликвидни са тия спредове - в момента bid/ask е -1.25/-0.30.
Как я постигна цена от -$0.8, с пазарна или лимит поръчка?
Дори видях положителен ask $0.6, което сигурно значи че за да поемеш на някого риска трябва да си платиш.
моя ляб да не забравите
не се натъпкахте две седмици.ай стига толкоз
нема баце, кво да прайм са и аз съм bull put на SPX ама ако се изсипе изведнъж ше ме занити то до 1880 има време даже сега мисля да направя една добавка на опцията да усредним и при следващия подскок с 40 пункта продаааме и ай кой от къде е .... ама като го гледам как грозно се изкривило на седмична ....
Хемило ДАКС-а се утрепа.
Айде честито, дано да си на печалба от цялата работа.
Аз лично очаквам днес след като излязат минутите пазара да тръгне нагоре и да обърне тренда.
Днес няма и следа от вчерашната куха еуфория... пък такива хубави тримесечия се репортват в момента, шо така ?!?
Надявах се да качи още малко преди да излезнат в 3 и половина данните за фърсттаймърите чакащи обезщетения, пък то май ша се сурне преди да ги ошортя
Ошортвай ги Овреме
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Днес няма и следа от вчерашната куха еуфория... пък такива хубави тримесечия се репортват в момента, шо така ?!?
Надявах се да качи още малко преди да излезнат в 3 и половина данните за фърсттаймърите чакащи обезщетения, пък то май ша се сурне преди да ги ошортя
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
таргета му е къде 25 нека и последната вълна да слезне на доле и после ше скиваш, ей погледни в % кво е напрайл GDXJ и SSRI ... ако па се обърка тва да слезне на 4$ ше продам и палтото на любовницата и само тех купувам ...
ако прибавиш и нея към палтото да пращам кеша
кога казваш ще падне на 4$
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар