Момчета, СиП ще прави ли нови рекорди (нали коледно рали ще чакаме) или към 1950-1970 ще се спре? какво мислите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГоляма веселба
Trade-Ideas LLC identified Petroleo Brasileiro SA Petrobras ( PBR) as a "dead cat bounce" (down big yesterday but up big today)
Pipbel, да не си посмял да го купуваш преди 11
Голям хазарт са това бразилкитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПросто съм свикнал да държа волатилност под тази на индексите, а корекцията не я изиграх достатъчно добре и не съм в настроение да съм твърде агресивен. Това най-вероятно значи, че точно сега е момента да съм, но вече съм взел решение...
Аз лично не уважавам особено ниската волатилност. Плаши ме - веднага почвам да си представям как може да тсане висока ей така от нищото. До като с високата си е ОК - така и така си формирам портфейлите по такъв начин че да я носят. Но и играя през няколко сметки и само в една блъскам маржин. Всичко друго си е предимно бай енд холд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМерси, и там имам, но има на къде да се вдига делът им, но определено трябва да ги хеджирам с нещо, нищо чудно да пусна къс СиП, остава да видя и в каква пропорция
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЖоркаааа жорка колко кат тебе минаха през тоя форум да ми се правят на професионалисти и ти си временен
ДАУ 20 000 и ДАКС 15 000 тогава може евентуално къси.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИмам GM и Renault, че и Montupet, ще ми натежат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеБМВ и Даимлер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеhttp://www.4-traders.com/AMKOR-TECHN...ide&mots=amkor - ей това от петък, но наистина ми е трудно да намирам в момента нещо интересно.
Коментар
-
http://www.4-traders.com/AMKOR-TECHN...ide&mots=amkor - ей това от петък, но наистина ми е трудно да намирам в момента нещо интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеPipbel се пачкоса и трябва да почерпи Sdrl им е явно ден или поне така се очертава
Инак като гледам пак тръгнахме да покоряваме 2-те хилки...
Няма нищо свястно( и узряло) за купуване...давайте идеи бре, че 20% кеш....що пълните сега ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОпъвайте ластика бичаци че вече сме на 358. От утре ви почвам.3960 и надоле .късите съм ги почнал пак.удриии уйнооооооНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар