Ти каза, че си дългосрочен от 8400. Това го знем. Но ми струва странно след като човек е сигурен в тези движения да не ги отиграва. Повече пари може да правиш отколкото да си седиш дългосровен и да чакаш 10 000. просто исках да кажа, че след като е станало нещо на всичко ни е било ясно, че така ще стане ама не е като да си го играл, защото тогава нервите играят. Може да възстанови Дакса днес, защото и аз чакам да видим какво ще изкарат GDP днес, но стиска ли ти да влезеш дългъг като ей сега може да отиде на 8500. След това може и да си отиде на 9100 пак след 2-3 седмици но на 8500 ще си напълнил гащите.
Има две ключови неща
Съгласен съм с теб, че дългосрочно (10-40г) пазара е нагоре, но и никой не може да ме убеди, че пазарът не е надценен в момента. Въпросът е дали от сега, от 2000 или 2200 да вадя брадвата. Останалото на дневна, седмична база си е чист хазарт според мен
Ето аз чакам 2000 и може да изтърва голяма част от пързалката надолу както стана преди 2-4 седмици ама нямам кристална топка маааамааата
Има две ключови неща
Съгласен съм с теб, че дългосрочно (10-40г) пазара е нагоре, но и никой не може да ме убеди, че пазарът не е надценен в момента. Въпросът е дали от сега, от 2000 или 2200 да вадя брадвата. Останалото на дневна, седмична база си е чист хазарт според мен
Ето аз чакам 2000 и може да изтърва голяма част от пързалката надолу както стана преди 2-4 седмици ама нямам кристална топка маааамааата

Коментар