If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
Аз, всъщност даже днес отворих една такава но на Футси. Там ми се струва че корекцията се изчерпа. Пък и не е толкова волатилен като Дакс. Ще видим дали ще я държа толкова дълго колкото си мисля, но за днес поне така мисля
Някой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
нали ти казах шумахере една игра на 358 е това . а те новини фондаменти гурута . абе ай бегайпредполагам че преди да стигне 8531 ще избият стопчета ама ще стане
Почвам с късите за 8531 на къде е тръгнал фашагата незнам
това 8531,за което си се заръбал беше гапа,който беше запълнен снощи,не случайно там си сложих поръчката за затваряне
На месечна и седмична имаме път да вървим още надолу
На по малките казва,че ще починем малко
Мътно си е сега,докато се разбере посоката на тренда-корекция ли бе това,или обръщане на тренда.
Търпение
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
ето спира ми кабеларката през 5 мин и не мога да гледам сисибиси . и това са високи технологии една телевизия не могат да доставят . според мен нетфликса трябва да е -200%
ето спира ми кабеларката през 5 мин и не мога да гледам сисибиси . и това са високи технологии една телевизия не могат да доставят . според мен нетфликса трябва да е -200%
Коментар